Kayseri YAHYALILILAR MEYDANLARI BIRAKMIYOR

YAHYALILILAR MEYDANLARI BIRAKMIYOR

25.07.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

.

YAHYALILILAR MEYDANLARI BIRAKMIYOR

15 Temmuz darbe girişiminin onuncu gününde ülke genelinde olduğu gibi Yahyalı’da da meydan ve sokaklar boş bırakılmıyor.
Demokrasi ve Milli İrade nöbetinin onuncu gününde de Yahyalı Cumhuriyet Meydanı halk tarafından dolduruldu.
Milli irade nöbetinde on gündür vatandaşlarla iç içe olan ve onlarla birlikte meydanda nöbet tutan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, vatandaşlara seslendi. Başkan Öztürk, meydanda kendilerini yalnız bırakmayan Yahyalı Kaymakamı Metin Esen’e, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve gencinden yaşlısına vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘’Milli irade nöbetimizin onuncu gününde meydanlara hoş geldiniz. Allah sizlerden razı olsun. Kayseri’de vatandaşları yalnız bırakmayan Mustafa Ceceli’ye teşekkür ediyorum. Bizlerde Kayseri’ye davetliydik ama sizleri bırakıp gidemedik. Kıymetli kardeşlerim, nöbetimizde yılmak yok. Yahyalılı olmak, Yahyalı’da sizlerle olmak ayrıcalıktır.’’ Vatandaşlarca açılan ‘Nöbetimin 10. Gününde Vukuat Yoktur Komutanım’ yazılı bir pankarta dikkat çeken Başkan Öztürk, ‘’Nöbetimiz boyunca ilçemizde vukuat yoktur. Cumhurbaşkanımızın ikinci emrine kadar meydanlarda olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.
Programda Diyanetsen Yahyalı Şubesi tarafından şehitlerimiz için mevlidi şerif okundu. Vatandaşlar tarafından şehitlerimiz için okunmuş olan Kuran-ı Kerim hatimleri için dualar edildi. Program söylenen ilahilerle devam etti.