Gündem Yakışıklı bakandan Türkçe teşekkür

Yakışıklı bakandan Türkçe teşekkür

15.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İsveç’in yeni sağlık bakanı Gabriel Wikström Türk hayranlarına Twitter’dan Türkçe mesaj gönderdi.

Yakışıklı bakandan Türkçe teşekkür

İsveç’in yeni sağlık bakanı Gabriel Wikström, yakışıklılığıyla kendi ülkesinde olduğu kadar Türkiye’de de gündeme oturdu. Türk hayranlarından gelen olumlu tepkilere dün Twitter hesabından Türkçe yanıt veren Wikström, “Türkiye’deki takipçilerime hoşgeldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum” yazılı mesaj paylaşarak, Türk hayranlarını sevindirdi. 29 yaşındaki bakan, gençlik sorunlarına öncülük eden kişiliğiyle tanınıyor. Birçok sosyal politikada aktif rol almasıyla ülkesinde büyük beğeni toplayan başarılı bakan, fiziksel görünümü ve yakışıklılığıyla da İsveç’te gündem konusu oldu.
‘Sürpriz oldu’
Öte yandan Wikström, dün CNN TÜRK ana haber bültenine bağlanarak “Pek çok yeni Türk takipçim oldu ve sadece onlara teşekkür etmek istedim. Bu kadar çok ilgi çekmeyi beklemiyordum, şaşırdım. Benim için sürpriz oldu” dedi.

Haberin Devamı

‘Türkiye’ye gideceğim'

“Twitter’ı, sosyal medyayı çok sık kullanıyorum” diyen bakan, “Yeni bir perspektif getirebileceğimi umuyorum. Genç bir bakan olmanın dezavantajından daha çok avantajı var diye düşünüyorum” ifadesini kullandı. Wikström ayrıca “En yakın zamanda Türkiye’ye gelmeyi umuyorum. Kişisel olarak da hayranlarıma, takipçilerime merhaba demek isterim” dedi.