Cadde 'Yalaza' ekibinden anlamlı mesaj

'Yalaza' ekibinden anlamlı mesaj

20.11.2017 - 11:20 | Son Güncellenme:

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çekilen 'Yalaza' dizisinde rol alan oyuncular ve çalışanlar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları kapsamında bir video paylaşarak, çocuk haklarını korumak için 'Biz de buradayız' dediler.

Yalaza ekibinden anlamlı mesaj

Çocuklarla objektife poz veren 'Yalaza'nın sevilen oyuncuları, "Onların Hakları İçin Buradayız" yazılı pankart taşıdılar.

Haberin Devamı

Dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla Dünya Çocuk Hakları Günü kutlanıyor. Özellikle savaş ve yoksulluğun hüküm sürdüğü coğrafyalarda yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde Çocuk Haklarına Dair Sözleşme'nin imzalanmasıyla her yıl 20 Kasım'da çocuk haklarına dikkat çekiliyor.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Taraklı'nın mizahi kültürü Yalaza'yı konu alan dizi, komik karakterleri bir araya getiriyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkati çeken dizide; Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

'Yalaza' dizisi, her Pazartesi saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.