Yalova YALOVA BELEDİYESPOR İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

YALOVA BELEDİYESPOR İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

03.07.2015 - 16:54 | Son Güncellenme:

.

YALOVA BELEDİYESPOR İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’de yer alacak Yalova Belediyespor transfer sezonunun açılmasıyla taarruza geçti. İç ve dış transferde atağa kalkan Yalova ekibinde Şube Sorumlusu Murat Dönmez, savaşcı bir takım kuracaklarını söyledi.
İç transferde Serdar Hot, Cihan Hafızoğlu ve Hüsnü Güler ile anlaşan Yalova Belediyespor, dış transferde ise geçen sezon kiralık oynayan Asım Özberkan ve Samsun Anakent Büyükşehir’in gardı Cihan Deliçay’ı renklerine bağladı.
2. Ligin yeni ekibi olacaklarını belirten Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, “Yeni sezonda yeni katıldığımız 2. Lig’de de iyi bir takım kurmak ve iyi bir hava yakalayıp güzel işler başarmak istiyoruz. Öncelikle iç transferi tamamlayıp geçen sezon ki takımımıza 3-4 takviye ile Play-Off grubunu kovalayan ligde kalıcı bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Dağhan ve Tolga hocalarımızın isteklerine ve bütçemize uyan Yalova’ya yakışan tecrübeli oyuncular ile temas halindeyiz. İzlemesi keyif veren ve her maçını kazanmak için oynayan savaşan bir takım meydana getirmek istiyoruz. Tecrübeli oyuncumuz takım kaptanımız Serdar Hot, dört sezondur bizde oynayan Cihan Hafızoğlu, geçtiğimiz sezon başında Mersin Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiğimiz Asım Özberkan ve Hüsnü Güler ile tekrar anlaştık” dedi.