Yalova YALOVA BELEDİYESPOR’UN RAKETLERİ AVRUPA KUPASINA KATILMAK İSTİYOR

YALOVA BELEDİYESPOR’UN RAKETLERİ AVRUPA KUPASINA KATILMAK İSTİYOR

21.05.2015 - 16:25 | Son Güncellenme:

.

YALOVA BELEDİYESPOR’UN RAKETLERİ AVRUPA KUPASINA KATILMAK İSTİYOR

Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi’nde mücadele eden Yalova Belediyespor, ETTU (European Table Tennis Union) Cup biletini kapmak istiyor.
Süper Lig’de 24 puanla altıncı sırada yer alan Yalova ekibi, 23-24 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak maçlarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana MTİ ile karşılaşacak ve maçlardan ikisini kazanması halinde gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek.
İstanbul’da oynanacak sekizinci ve son etap maçlarında Yalova Belediyespor’da İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Efecan Okumuş mücadele ederken, teknik ekipte ise Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk yer alacak. Yalovalı raketler 23 Mayıs’ta birinci seansta Fenerbahçe ile karşılaşacak. Günün ikinci seansında ise Adana ekibi MTİ ile kozlarını paylaşacak. 24 Mayıs Pazar günü ise Yalova ekibi Beşiktaş ile karşılaşarak sezonu tamamlayacak.
Avrupa kupalarına katılmak istediklerini belirten Yalova Belediyespor Antrenörü Bayramali Yıldız, "Sezon boyunca iyi mücadele ettik. Önümüzde üç karşılaşma kaldı. İki maçı aldığımızda ETTU Cup’a katılmaya hak kazanacağız. Bugüne kadar bizlere destek veren Belediye Başkanı Vefa Salman’a ve kulüp başkanımız Resul Kocaağa’ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.