Yalova YALOVA'DA KOMİSYONLARA AK PARTİ DAMGASI

YALOVA'DA KOMİSYONLARA AK PARTİ DAMGASI

14.04.2014 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

YALOVADA KOMİSYONLARA AK PARTİ DAMGASI

Yalova Belediye Meclisi'nde komisyon üyiliklerine AK Parti damgasını vurdu.
Yalova Belediye Meclisi, yerel seçim sonrasındaki ilk toplantısını AK Partili üyelerin katılmaması sebebiyle yapılamamıştı. Nisan ayının ikinci oturumuna AK Partili üyeler tam kadro katıldı. Toplam 32 üyenin katıldığı mecliste meclis başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyeleri seçildi. Seçime Ak Partili üyeler damgasını vurdu. Birinci başkan vekilliğine AK Partili Ömer Aslan 18 oyla, 2. başkan vekilliğine de AK Partili Serap Türkyılmaz 18 oyla seçildi. Daha sonra ise belediye meclisi kâtip üyesi seçimi yapıldı. AK Parti Fahrettin Yıldız ve Sinan Giray aday gösterilirken CHP ise karşılarına Jülide Güner, Ahmet Baris Eroğlu çıkarıldı.
Birleşim encümen üyesi seçimiyle devam etti. AK Parti'den Ahmet Ozsümer, İlknur Demirel, Meliha Akyol 18'er oyla encümen üyesi oldu. CHP'li Resul Morgül, Başar şahin ve Osman Başgül ise 14 oyda kaldı.
Toplantı Plan ve Bütçe komisyon üyeleri seçimiyle devam etti. İlk komisyonu seçimi yapıldı. Bu komisyona AK Partili üyeler Güven Yılmaz, Mustafa şener, Serap Türkyılmaz, CHP'li üyeler Ahmet Yavuz, Faruk Kırtay seçildi.
İmar komisyonu ise AK Partı'den Cemil Aydın, Maşallah Erdoğan, Muammer Dönmez, CHP'den Baydur Bilen, Melda Çetin'den oluştu.