Yalova Yalova Halk Eğitim Merkezi Ek Binasının Temeli Atıldı

Yalova Halk Eğitim Merkezi Ek Binasının Temeli Atıldı

20.02.2017 - 18:12 | Son Güncellenme:

.

Yalova Halk Eğitim Merkezi Ek Binasının Temeli Atıldı

YALOVA (AA) - Yalova Halk Eğitim Merkezi ek binasının temeli törenle atıldı.

Haberin Devamı

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Termal yolu üzerinde yaptırılacak Yalova Halk Eğitim Merkezi ek binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi tanka, tüfeğe karşı koyan milletin bir ferdi olmaktan ve aziz millete hizmet etmekten son derece onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Böylesi bir millete karşı büyük ödevlerinin olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

"Aziz milletimizin yeni nesillerinin de fiziksel yeterliliği iyi, niteliksel açıdan iyi donatılmış kurumlarda güzel eğitim hizmetleri vermek gibi ödevimiz var. Çünkü onları iyi eğitmeliyiz ki ileride tekrar hainler çıkacak olursa 15 Temmuz gecesi anne babalarının yaptığı gibi o hainlere dur diyebilecek nesiller olsun. Gelecek nesilleri iyi eğitmeliyiz ki, o nesiller şu anda güçlü Türkiye'yi daha iyi daha güçlü bir Türkiye olarak bayrağı taşıyabilsinler. Yalova'da eğitim anlamında güzel çalışmalara, hizmetlere hep birlikte imza atıyoruz. Bu sene ihalesi tamamlanmış, temeli atılmış ya da temeli atılacak durumda olan pek çok projemiz var."

Haberin Devamı

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demi·rel ise Yalova'nın her geçen gün gelişip kalkındığını söyledi.

Türkiye genelinde yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirten Demirel, "Üzerimizde her türlü oyunun oynanmasına rağmen bugün Türkiye dimdik ayaktadır. Olmaya da devam edecektir." dedi.

Törende daha sonra İl Müftüsü Turgut Açari·'nin yaptığı duanın ardından binanın ilk harcı döküldü.