Yalova YALOVALI VETERAN JUDOCU AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

YALOVALI VETERAN JUDOCU AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

16.04.2015 - 14:14 | Son Güncellenme:

.

YALOVALI VETERAN JUDOCU AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

Yalovalı veteran judocu Erdal Uçar, 28-30 Mayıs 2015 tarihinde Macaristan’ın Balatonfüred şehrinde yapılacak Veteranlar Judo Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
2015 Mart ayında Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda 90 kiloda altın madalya kazanan Erdal Uçar, Macaristan’da da başarılı olmak istiyor. Şampiyona hazırlıklarını Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda antrenörler Erkan Esenboğa ve Orhan Demir nezaretinde sürdüren Erdal Uçar, Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği dereceyi Avrupa Şampiyonası’nda da tekrarlamak istediğini söyledi.
Avrupa Şampiyonası’na hazır bir şekilde gitmek istediğini belirten Uçar, "Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 90 kiloda altın madalya kazandım. Bu bana Macaristan’ın Balatonfüred şehrinde yapılacak Veteranlar Avrupa Şampiyonası’nın kapılarını açtı. 28-30 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacak şampiyona için antrenör arkadaşlarım Erkan Esenboğa ve Orhan Demir eşliğinde çalışmalarımı sürdürüyorum. İnşallah Macaristan’da ülkeme ve Yalova’ma altın madalya kazandırır, Türk bayrağını dalgalandırırım" dedi.