Cadde Yana Soloman O Ses'te gözyaşlarına hakim olamadı!

Yana Soloman O Ses'te gözyaşlarına hakim olamadı!

12.02.2015 - 12:36 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'nin güzel yarışmacısı Yana Soloman çeyrek finaldeki ikinci performansında Fırat Türküsünü söyledi. Türkünün ardından duygusal dakikalar yaşayan Yana Soloman gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Yana Soloman'ın dokunaklı hikayesi ve son performansı.

Yana Soloman O Seste gözyaşlarına hakim olamadı

Fırat Türküsü'nü kendi yorumlaması ile sahneleyen Yana Soloman seyirciyi etkilemeyi başardı. Yana'nın performansı stüdyoda duygusal anlara neden olurken, Yana da gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Etkileyici performansı yarı final ile devam etmek için yeterli olamadı. Yana Soloman yarışmaya veda eden isimlerden oldu.

İlk günden bugüne Yana Soloman'ın rakipleri:

Yana Soloman O Ses Türkiye sahnesinde kendi ülkesine ait olan 'Verbovaya Doshchechka' isimli şarkıyı seslendirince jüri mest oldu. Gökhan, Hadise ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başaran Yana Soloman. O Ses Türkiye'de yoluna Gökhan Özoğuz ile devam etti...

Birebir düelloların son gününde yarışan Ayda Eravcı ve Yana Soloman kıyasıya bir mücadele sergilediler. Gökhan'ın takımında yer alan yarışmacılardan kazanan Yana Soloman oldu.

Çapraz eşleşmelerde Yana Soloman ve Asger Bagiri düellolarını gerçekleştirirken Asger %45 oy alırken, Yana %55 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Yana Soloman oldu.

Haberin Devamı

Çapraz eşleşmelerde Yana Soloman ve Caner Sözer düellolarını gerçekleştirirdi. Yana %51 oy alırken, Caner %49 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Yana Soloman oldu.

Yana Soloman'ın çeyrek final ikinci performansı 'Fırat Türküsü' :