Aksaray YANGINDA 3 ÇOCUĞUNU KAYBEDEN AİLEYE YENİ EV VERİLDİ

YANGINDA 3 ÇOCUĞUNU KAYBEDEN AİLEYE YENİ EV VERİLDİ

30.08.2014 - 16:55 | Son Güncellenme:

.

YANGINDA 3 ÇOCUĞUNU KAYBEDEN AİLEYE YENİ EV VERİLDİ

Aksaray’da 4 ay önce tek katlı müstakil evde elektrik kontağından çıkan yangında 6 aylık ikiz ve 3 yaşındaki çocuklarını kaybeden Tarhan ailesine yeni ev alınarak tapusu teslim edildi.
Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık 4 ay önce tek katlı müstakil evde elektrik kontağından çıkan yangında 6 aylık ikizler Mustafa ve Yusuf Tarhan ile 3 yaşındaki Bilal Tarhan’ı hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Akçakentliler Derneği tarafından Tarhan ailesine yeni ev alındı. Akçakentliler Derneği tarafından alınan tek katlı evin tapusu düzenlenen sade bir törenle Baba Nazım Tarhan’a teslim edildi. Tapu teslim törenine, Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Meclis Üyesi Hami Kuzucu, Akçakentliler Derneği Başkanı Ahmet Altan ile Aksaray Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Doğan katıldı.
Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Tarhan ailesine her konuda yardımcı olduğunu ve baba Nazım Tarhan’a belediye de iş verdiğini belirterek, “Yaklaşık 4 ay önce Nazım Tarhan kardeşimizin evi yanmış ve burada 3 tane çocuğunu kaybetmişti. Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı imkanlar dahilinde kardeşimize yardım etti. Şuan Aksaray Belediyesi bünyesinde çalışmaktadır. Bu arada Akçakentliler Derneği başkanı Ahmet Altan kardeşimiz bir organize yaparak Nazım Tarhan kardeşimize yeni bir ev almıştır. Bundan dolayı İstanbul Akçakentliler Derneğine ve Başkanı Ahmet kardeşimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı adına Nazım kardeşimize evin tapusunu takdim ediyorum” dedi.