Gündem Yangında eşi ve kızını kaybeden adam gözyaşları içinde olayı anlattı

Yangında eşi ve kızını kaybeden adam gözyaşları içinde olayı anlattı

12.01.2015 - 13:54 | Son Güncellenme:

BEYLİKDÜZÜ’nde bir sitede çıkan yangında eşini ve kızını kaybeden Vedat Bekar, yaşananları gözyaşları içinde anlattı. Yangın sırasında evde olmadığını belirten Vedat Bekar, "150 kişi oturuyor apartmanda niye yardım edilmiyor? Apartmandan şikayetçi olacağım, yangın tüpü neden yok kardeşim. İki tane canım gitti" dedi.

Yangında eşi ve kızını kaybeden adam gözyaşları içinde olayı anlattı

Barış Mahallesi Sakarya Caddesi’ndeki 12 katlı sitede, dün akşam saatlerinde çıkan yangında anne Emine Bekar ve bir çocuk annesi kızı Betül Bekar, hayatını kaybeti. Anne ve kızın cenazeleri, yapılan otopsinin ardından sabah saatlerinde yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak cenaze işlemleri için Büyükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Eşinin ve kızının cenaze işlemleri sırasında konuşan Vedat Bekar, yangından komşularının araması ile haberi olduğunu belirterek, "15 dakika sonra geldim baktım çok büyük yangın. 10 kişiyi hastaneye kaldırmışlar ama önce benim kızımla eşimi kaldırmışlar. Ama onlar o anda ölmüş bana hastanede doktor söyledi. Akşam kalp krizi geçirdim zaten. Yangın sırasında altıncı kata kadar eşim ve kızım inmiş. Kızım yanmayalım diye 6. kattan kendini salmış. Çünkü çok büyük yangınlar oluyor insanlar ölüyor. Demek ki kızım benim onu düşündü. Öyle tahmin ediyorum yani. 6. Kata kadar iniyorsun niye kimse kurtarmamış? 150 kişi oturuyor apartmanda niye yardım edilmiyor? İtfaiyeciler falan nasıl yani ben buna anlam veremiyorum. Apartmandan şikayetçi olacağım yangın tüpü yok kardeşim niye şikayetçi olmayayım iki tane canım gitmiş benim. İki tane canımdan can kopuyor kolay mı?" diye konuştu.

Haberin Devamı

Anne ve kızın cenazesi bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Beylikdüzü Kavaklı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.