Yalova YAPICI: “FENERBAHÇE KOLEJİ KARŞISINDA İYİ BAŞLADIK, KÖTÜ BİTİRDİK”

YAPICI: “FENERBAHÇE KOLEJİ KARŞISINDA İYİ BAŞLADIK, KÖTÜ BİTİRDİK”

18.11.2014 - 16:12 | Son Güncellenme:

.

YAPICI: “FENERBAHÇE KOLEJİ KARŞISINDA İYİ BAŞLADIK, KÖTÜ BİTİRDİK”

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Yalova VİP Gençlikspor’un Başantrenörü Murat Yapıcı, Fenerbahçe Koleji karşısında maça çok iyi başladıklarını, ancak ilerleyen bölümlerde istedikleri oyunu sergileyemeyince mağlup olduklarını söyledi.
Fenerbahçe Koleji’nin kadro kalitesinin ortada olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, ”Evimizde oynadığımız maçta rakibimize 78-61 yenildik. Ancak ilk iki çeyrekte koyduğumuz performans ortada. Rakibin Milli oyuncuları Cansu Köksal 21, Melisa Korkmaz 19, Hülya Oklar 14, Şelale ise 10 sayıyla oynadı. Buda kadro kalitelerini ortaya koydu. Takımımız için iyi maç oldu. Reaksiyonumuzu gördük. Serenay ve Özlem’den biraz daha fazla verim alabilmemiz gerekiyordu. Aldığı galibiyetten ötürü Fenerbahçe Koleji’ni tebrik ediyoruz. Önümüzdeki hafta yine 1. Lig kadrosuna sahip İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği Spor Kulübü’nün rakibi olacağız. Bizim için en zor maçlardan bir diğeri. Tamamen 1. Lig oyuncularına sahip olan bir takımın karşısına çıkacağız. Çok kaliteli kadroları var. Ancak bizde play-offları hedefliyoruz. bunun içinde Dinçspor’u içeride ve dışarıda yendiğimiz taktirde bu amacımıza ulaşacağız” dedi.
Yalova’da bayan basketboluna ilginin artmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yalova VİP Gençlikspor Başantrenörü Murat Yapıcı,” Daha önceki sezonlarda seyircimiz azdı. Ancak bu sezon daha fazla seyirciye oynuyoruz. Son olarak Fenerbahçe Koleji’nde ki seyircimiz beni çok mutlu etti. Ayrıca Yalova Milletvekilimiz Temel Coşkun da tribündeki yerini aldı. Bu da ne kadar ilerlediğimizin göstergesi oldu. Yalova’nın kenetlenerek bu takımı 1. lige çıkarması gerekiyor. Yalova’nın yükselen bir marka değerine ihtiyacı var. Şehrin önde isimleri ve taraftar potansiyeli ile bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.