Cadde Yapışık Kardeşler filmi vizyona girdi!

Yapışık Kardeşler filmi vizyona girdi!

30.01.2015 - 14:25 | Son Güncellenme:

İlker Ayrık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ilk filmi olan Yapışık Kardeşler 30 Ocak itibari ile vizyona girdi. Hakan Bulut ile başrolü paylaşan İlker Ayrık'a filmde Ivana Sert de eşlik ediyor. Yapışık Kardeşler fragmanı ile çok ses getirdi. İşte ayrıntılar...

Yapışık Kardeşler filmi vizyona girdi

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’de, Halim ile Selim komik iki kardeştir. Fakat sıradan kardeşlerden farkları, doğuştan yapışık ikizler olmaları bu yaşa kadar beraber yaşamış olmalarıdır. Küçük bir köyde sıradışı hayatlarına mutlu mesut devam ederler fakat yaşları gelmesine rağmen, kendilerine uygun 'hayırlı' bir kısmet bulamazlar. Hal böyle olunca da büyük şehrin, İstanbul'un yolunu tutarlar...

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık üstleniyor. Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık'a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor.

Yapışık Kardeşler 30 Ocak'ta Vizyonda

Sinema sitelerindeki en çok beklenen filmler kategorisinde en üst sıralarda olan yılın komedi filmi Yapışık Kardeşler’in fragmanı merakla bekleniyordu. Fragmanda yer alan Sharon Stone’un ünlü Temel İçgüdü filmindeki erotik sahnesini anımsatan Ivana Sert'in görüntüleri, sosyal medyada ses getirdi.

Halil Sezai İmam Oldu

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai filmde bir imamı canlandırıyor. İlk kez bir komedi filminde oynayan Halil Sezai bu filmde ne kadar iyi bir komedi oyuncusu olduğunu göstereceğe benziyor.

Halil Sezai’nin minarede okuduğu ezanla başlayan fragman, ilk saniyeden son saniyeye kadar kahkahayla dopdolu. Türkiye’nin önde gelen oyuncularını bir araya getiren Yapışık Kardeşler’in fragmanı 30 Ocak’ta filmin gişe rekorları kıracağının sinyallerini veriyor.