Ege Yardıma muhtaç kimse kalmayacak

Yardıma muhtaç kimse kalmayacak

15.01.2018 - 00:58 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Merkezi, bakıma ihtiyaç duyan kişilerin yanında olmaya, kişisel bakımlarını yapmaya devam ediyor

Yardıma muhtaç kimse kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın “Kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla başlattığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan, yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez, aynı zamanda sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisini ve takibini yapıyor. Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşlarından evine ya da sağlık kuruluşlarından diğer bir sağlık kuruluşlarına naklini de randevu sistemine göre tam donanımlı hasta nakil ambulanslarıyla yapıyor.

Haberin Devamı

‘Gönül yapalım’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, evde bakımın tüm ilçelerde hizmet verdiğini vurguladı, “Acı çekene, derdi olana benim ulaşmam lazım. Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere ulaştırın. Bir insanımızın dahi derdini hafifletebiliyorsak ne mutlu bize. Sadece bina, asfalt yol yapmayalım. Gönül yapalım” dedi. Vatandaşlar, 977 20 12 numaralı telefonundan randevu alabilir.