Gündem Yaren’in hayali gerçek oluyor

Yaren’in hayali gerçek oluyor

28.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ordu’da doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan, bütün işlerini sol koluyla yapan 8 yaşındaki Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araç hayali gerçek oluyor.

Yaren’in hayali gerçek oluyor

Yaren’in ve ailesinin akülü araç talebini basından ve sosyal medyadan gördüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Yaren’in akülü aracını biz alacağız. Hiçbir sebep onun eğitimine engel olamaz. Yaren’in isteğini en kısa zamanda yerine getireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Yılmaz, Yaren’in okul masraflarını karşılamak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. Anne Azime Ömerustaoğlu, haberlerin çıkmasının ardından kendilerine yurtiçi ve yurtdışından birçok vatandaşın telefonla ulaştığını belirterek, “Herkese çok teşekkür ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın akülü araç alacağını öğrendik. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Kızımın hayali gerçekleşiyor” diye konuştu.

Yaren’in hayali gerçek oluyor

Ordu’da yaşayan ve doğuştan sağ kolu ve bacakları olmayan 8 yaşındaki Yaren, her işini tek bir koluyla yapıyor. Yaren’i annesi, akülü aracı olmadığı için bebek arabasıyla okula götürüyordu.