Gündem Yasak aşk cinayeti!

Yasak aşk cinayeti!

19.02.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

Konya'da 30 yaşındaki İbrahim Dönmez, yeni tanıştığı 32 yaşındaki Aysel S.’nin 7 yıldır birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 54 yaşındaki İbrahim M. tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Yasak aşk cinayeti

Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Emirgazi Mahallesi Yalova Sokak’ta meydana geldi. 30 yaşındaki İbrahim Dönmez, iddiaya göre bir süre önce tanıştığı Aysel S. ile birlikte olmaya başladı. Aysel S.’nin 7 yıldır dini nikahlı yaşadığı İbrahim M.’den ayrılmasını isteyen Dönmez, konuşmak için genç kadının evine gitti. Bu sırada evde olan İbrahim M. İle karşılaşan İbrahim Dönmez tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim M. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Dönmez’i kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Dönmez olay yerinden kaçarken, kavgayı duyan komşuları polise haber verdi.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan kavga sonrası Dönmez’in yaralı bir şekilde evden uzaklaştığı bilgisine ulaştı. Çevrede araştırma yapan polis evden yaklaşık 300 metre ilerideki boş bir arazide İbrahim Dönmez’in kanlar içerisindeki cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Dönmez’in cesedi otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, cinayet zanlısı İbrahim M. ve birlikte yaşadığı Aysel S. polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.