Gündem Yasak aşk itirafı

Yasak aşk itirafı

21.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’da Mustafa Ö. eski ortağı Ali Özdemir’i eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü söylemişti. Zanlının eşi ise “Benim tek suçum iki erkeğin arasında kalmam” dedi

Yasak aşk itirafı

Bodrum’da ‘beach club’ işletmecisi, iki çocuk sahibi Ali Özdemir 6 Ocak’ta kayboldu. Özdemir’in (46) eski ortağı, kafe işletmecisi Mustafa Ö. 12 Ocak’ta intihara kalkıştı. Mustafa Ö. (40) daha sonra savcılığa gidip, Özdemir’i öldürdüğünü, vicdan azabı nedeniyle intihara kalkıştığını söyledi. Zanlı, eski ortağını eşiyle ilişkisi olduğu için vurduğunu itiraf etti. Ceset bulunurken, gözaltına alınan Mustafa Ö. ile kendisine yardımcı olmakla suçlanan kayınpederi Ali S. tutuklandı.

Haberin Devamı

‘Boşanmamı istedi’

Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Mustafa Ö.’nün eşi T.Ö. (34) ise ifadesinde Ali Özdemir ile ilişkisini şöyle itiraf etti: “Ali ile aramızdaki arkadaşlık zamanla duygusal ilişkiye dönüştü. Eşimden boşanıp kendisiyle evlenmemi istiyordu. Tek suçum iki erkek arasında kalmam. Cinayetten bir gün önce gittiğimiz barda eşim bana, ‘Gözümün içine iyi bak, bu gözleri bir daha göremeyeceksin’ dedi. Ben de ‘İstersen konuşalım, herkes yeni bir hayata başlasın’ dedim. Bana ‘Beni bitirdiniz ama size ömür boyu unutamayacağınız bir ders vereceğim’ diye karşılık verdi. Tartışma artınca eve döndük. Eşim benden boşanmak istemişti ama sonra çocuklarımız için vazgeçmişti. Ben de yuvamı dağıtmamak için Ali’den ayrılmak istiyordum. Eşime ‘Eskiye dönebiliriz’ dedim. ‘Bu saatten sonra mı?’ diye tepki gösterdi. Psikolojim altüst olmuştu. Bu sırada Ali ortadan kayboldu. 4-5 gün onu aradım. Eşim savcılığa gidince Ali’nin öldürüldüğünü anladım.”

Haberin Devamı