Gündem Yasak Elma dizinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yasak Elma dizinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

30.05.2018 - 17:39 | Son Güncellenme:

Yayınlanma tarihinden kısa bir süre geçmesine rağmen Yasak Elma dizisi izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrolleri arasında usta oyuncular Talat Bulut ve Şevval Sam bulunuyor.

Yasak Elma dizinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

19 Mart Pazartesi günü yayın hayatına giriş yapan Yasak Elma, Fox Tv’de evlerinize konuk oluyor. Ailelerinden uzakta ve birbirinden oldukça farklı iki kız kardeşin hayatını anlatan dizide başarılı oyunculuklar dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Yasak Elma’nın konusu nedir?

Zeynep ve Yıldız adında iki kız kardeş, birbirlerine çok düşkün olmalarına rağmen hayalleri birbirinden tamamen farklı iki karakterdir. Yıldız sosyetenin kraliçesi Ender Argun ile tanışır ve bu onun hayatının tamamen değişmesine sebep olur. Ender, Yıldız’ı eşi olan Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar verir. Yıldız’a hayatının teklifini sunan Ender, kızın hayatını baştan sona değiştirecektir. Yıldız’ın hayatı bu şekilde bir dalgalanmaya uğramışken kız kardeşi Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir adlı bir iş adamı tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır fakat Zeynep ise patronun tam aksidir. İkili arasındaki bu zıtlık bir zaman sonra çekime dönüşür. Fakat burada Zeynep’in bilmediği bir ayrıntı vardır, Alihan, Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir. Yıldız’ın vereceği karar artık sadece onun hayatını etkilemekle kalmaz kız kardeşinin hayatını da baştan sona değiştirecektir.

Haberin Devamı

Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda kimler vardır?

  • Şevval Sam

Dizide Ender Argun karakterine hayat veren başarılı oyuncu oldukça hırslı bir karakteri canlandırmıştır. Şevval Sam, 11 Kasım 1973 yılında İstanbul’da doğmuştur. Şarkıcı Leman Sam ve Selim Sam’ın 2. çocuğudur. Kendisinden 2 yaş büyük ablası vardır. Yalnızca oyunculuk yapmayan Şevval Sam, şarkıcı kimliği ile de büyük beğeni toplamıştır.

  • Talat Bulut

23 Mart 1956 yılında Kars’ta doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünü yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına adım atmıştır. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda Dimitrov adlı oyunla ilk defa seyirci karşısına geçmiştir. Birçok başarılı filme ve diziye imza atmıştır.

  • Onur Tuna

16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale’de doğmuştur. Seyirciyle buluşmasından önce 4 yıl mankenklik yapan genç youncu ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Ekranlara ‘Bi Küçük Eylül Meselesi’ adlı filmle giriş yapmıştır. Ardından ‘Filinta’ dizisiyle parlayan oyunculuğu ona Yasak Elma dizisinin kapılarını açmıştır.

  • Sevda Erginci

3 Ekim 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sanat hayatına tiyatro ile başlayan genç oyuncu televizyon dünyasına ‘Koyu Kırmızı’ adlı dizi ile adım atmıştır. ‘Veda’ filminde Lamia karakterine hayat veren oyuncu daha sonra ‘Karagül’ dizisiyle oyunculuğuna devam etmiştir.

Haberin Devamı
  • Eda Ece

20 Haziran 1990 yılında İstanbul’da doğan genç ve güzel oyuncu ‘Pis Yedili’ dizisi ile profesyonel oyunculuk hayatına başlamıştır. ‘Beni Böyle Sev’, ‘İlişki Durumu Karışık’, dizilerinde, ‘Kocan Kadar Konuş’, ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’, ‘Görümce’, ‘Deli Dumrul’ ve ‘Yol Arkadaşım’ sinema filmlerinde rol almıştır. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veriyor.