Balıkesir YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK ÇOCUKLAR

YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK ÇOCUKLAR

19.04.2016 - 16:25 | Son Güncellenme:

.

YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK ÇOCUKLAR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 23 Küçük Ressam Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e yönelik bir teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ayvalık İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin başlatmış olduğu “23 Nisan 23 Küçük Ressam” etkinliğinde engelli arkadaşlarına akülü tekerlekli sandalye almak için resim yapan öğrenciler, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret edip kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.
Ziyaret sırasında yaptıkları resimleri de Müdür Bilen’e sunan öğrenciler adına konuşan Suzan Elif Suna, "Bizler bu etkinliği ve bu resimleri hayırseverlere satarak engelli arkadaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye almak istiyoruz. Bizler kadar engelli arkadaşlarımızın da sosyal hayatta yerlerini almalarını istiyoruz. Bizlere böyle bir fırsat verip, bizleri desteklediğiniz için siz büyüklerimize ayrıca çok teşekkür ederiz. Umarız ki; özveri ile yaptığımız bu resimleri satarak amacına ulaştırırız."dedi.
Ziyarette; her öğrenci ile tek tek ilgilenip teşekkür eden Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, , çocuklar ile bir süre sohbet etti.
Sohbet sırasında sık sık duygulandığı gözlenen Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, daha sonra çocuklara seslendi.
Kendisini ziyaret eden öğrencilerin yaşlarının küçük ama yaptıkları işin çok büyük olduğunu vurgulayan Erkan Bilen, “Bugün sizlerle yaptığınız çalışmaları gördükten sonra bir kez daha gurur duydum ve çok duygulandım. Sizler; çok anlamlı ve büyük bir çalışma yaptınız. Yaptığınız bu çalışmalar inanıyorum ki; sadece Ayvalık’ta değil, Balıkesir ’de ve ayrıca; ülkemizin bütün okullarında örnek olacak nitelikte. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu asla unutmamamız gerekir. Sizlerin bu etkinlikle engelli arkadaşlarınızı düşünerek, onların toplum içinde tekrar yerlerini almalarını ve ihtiyaçlarını rahat karşılayabilmeleri için böyle bir çalışma yapmanız çok anlamlı. Sizler, büyük bir yürek taşıyorsunuz. Bunu yapmış olduğunuz bu duyarlı ve anlamlı etkinlikte görmek mümkün. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Sizler bugünün küçükleri yarının ise duyarlı büyükleri olacaksınız. İnşallah özveri ile yaptığınız bu çalışmaların karşılığını bulayacağına ve arkadaşlarınıza yardımcı olacağınıza yürekten inanıyorum. Bu projeyi başlatan İstiklal İlköğretim Okulu müdürü Yusuf Turan’a ve personeline ayrıca bu etkinliğe maddi manevi destek sağlayan Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği (Femin&Art) Ayvalık Şube Başkanı Gamze Oruç Altınok’a, katkı sağlayan hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu tarz etkinliklerimiz farkındalık oluşturacak ve birçok okullarımızda artarak büyüyecektir. ” dedi.