Cadde ‘Yaşlı çıkmışım’ dedi afişi değiştirtti

‘Yaşlı çıkmışım’ dedi afişi değiştirtti

11.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gizem Karaca, ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ filminin afişinde kendisini yaşlı bulunca, yapım şirketinden yeniden yapılmasını istedi

‘Yaşlı çıkmışım’ dedi afişi değiştirtti

Gizem Karaca ve Hilmi Cem İntepe’nin başrolünü oynadığı ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ın basın toplantısı önceki gün Ortaköy Feriye’de yapıldı. Kurtuluş Savaşı’nın ilk uçuşunu gerçekleştiren, İstiklal madalyası sahibi ve düşman uçağı düşüren ilk pilot Vecihi Hürkuş’un hayatının anlatıldığı film, 25 Mayıs’ta vizyona girecek. Hürkuş’un kendi yazdığı hatıralarından yola çıkılarak kalema alınan projenin çekimleri, altı hafta sürdü. Filmde Vecihi Hürkuş’un eşi Hadiye’yi oynayan Karaca, afişteki fotoğrafı “Yaşlı çıkmışım” diyerek beğenmeyince, yapım şirketinden yeniden yapılmasını istedi.

Haberin Devamı

‘Yaşlı çıkmışım’ dedi afişi değiştirtti
‘Önceliğim kariyer’

Önümüzdeki günlerde yeni bir diziyle ekranda olacağını ve ilk ay Adana’da çalışacaklarını söyleyen Karaca, “Eşim (Kemal Ekmekçi) bu durumu anlayışla karşılıyor. Bir ay sonra İstanbul’a döneceğiz. Yoğunluktan dolayı eşimle, set aralarında görüşüyoruz. Şu an için çocuk düşünmüyoruz, önceliğim kariyer” dedi. Vecihi Hürkuş’u oynayan Hilmi Cem İntepe de çekimlerin çok zor geçtiğini belirterek, “Vecihi’nin esir düştüğü bir sahne var. Orada gerçekten dayak yiyorum, hırpalandım” şeklinde konuştu.

‘Yaşlı çıkmışım’ dedi afişi değiştirtti

Yazarlar