Geri Dön
Yasmin Erbil'in tatil yapmaya hakkı yok mu?

Yasmin Erbil'in tatil yapmaya hakkı yok mu?

Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu hastalığı nedeniyle zor günlerden geçiyor. Erbil sağlık sorunları yaşarken kızı Yasmin Erbil'in üzerine ise fazla gidiliyor. Yasmin Erbil'in tatil yapmaya hakkı yok mu? Yasmin Erbil neden 'hayırsız evlat' olmakla suçlanıyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Ortalık karışmış

Hastalık mevzuları çok hassas bir konu. Üstelik de babanız Mehmet Ali Erbil gibi biriyse o zaman daha da hassaslaşıyor işler. Yasmin Erbil'den bahsediyorum. Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açmış. Deniz kıyısında üzerinde bikiniyle tatil pozları vermiş ve bu kareleri kendi sosyal medya hesabından paylaşmış. Ancak nedense ortalık karışmış.

"Babası hastanede, kızı tatilde"

Yasmin Erbil'in tatil yapması birilerinin tepkisini çekmiş. "Babası hastanede, kızı tatilde!" başlıkları atılmış. Art niyetli, can acıtma odaklı başlıklar bunlar. Yasmin Erbil'in tatil yapmaya hakkı yok mu? Ne münasebet! Aile arasındaki diyalogları bilmeyiz, bilemeyiz. Otomatik olarak 'hayırsız' mı oluyorsunuz tatil yaparken? Yasmin Erbil'in dünyasını, duygularını bilmeden yargılama hakkını kim veriyor?

Bir ay steril bir odada kalacak

Biraz araştırma yaparsanız, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuna Molatik olursanız o zaman şu bilgiye de denk gelirsiniz: Mehmet Ali Erbil'in kök hücre tedavisi gerçekleştirilmiş. Erbil, bir ay boyunca steril bir odada kalacak ve kimseyle görüşmeyecek. Yani Koronavirüs gibi başlı başına bir problemimiz varken Erbil'in ekstra steril bir odada kalması gerekecek. Erbil, babasının yanında değil de nasıl olur da 'hayırsız evlat' olmakla suçlanabilir? Söz konusu sağlık olduğunda aile içi hassasiyetlere de ekstra dikkat edilmesi gerekiyor. Ayıp etmemek lazım...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler