Cadde YASTAYIZ

YASTAYIZ

12.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’daki ‘Emek, Barış, Demokrasi Yürüyüşü’ öncesinde yaşanan terör saldırısına karşı magazin dünyasının ünlü isimlerinin isyanı büyüyerek devam ediyor.

YASTAYIZ

TARKAN: İçimin yangınını söndüremiyorum, acımı dindiremiyorum. Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Siyasi partilerin liderleri şahsi çıkarlarını bir kenara bırakmalılar ve acilen bir araya gelmeliler. Paramparça ettikleri, kutuplaştırdıkları bu güzel ülkenin insanlarına ‘Bir’ olduğumuzu hatırlatarak örnek teşkil etmeliler ve Türkiye’yi bu karanlık günlerinden kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmalılar. Çünkü bu gidişata dayanacak gücümüz, sabrımız ve tahammülümüz kalmadı artık.

‘Vicdansız, insafsız, zalimsiniz’

Haberin Devamı

Deniz Çakır: Allah belanızı versin. Vicdansız, insafsız, zalimsiniz... O kadar öfkeli ve üzgünüm ki... Karanlığınızda boğulun inşallah...

‘Can alanları lanetliyorum’
Kenan Doğulu: Üzüntümüzün tarifi yok. Can alıp can yakanlara lanet olsun. Allah hepimize sabır ve akıl sağlığı versin.

‘Allah herkesin yardımcısı olsun’
Sibel Can: Güne uyandık. Nasıl bir günse artık. Allah herkesin yardımcısı olsun.

‘Ayrışma büyük’
Ayşe Tolga: Ulusça büyük sınavlardan geçiyoruz. Ayrışma büyük. Sağlam duralım canlar. Aklı selim olalım.

‘Kan yıkanmaz acı bırakır’
Çağan Irmak: Kan yıkanmaz ve temizlenmez iz bırakır, kan yıkanmaz acı bırakır. Kan akıtmak yıkamaz bu ülkeyi anla artık Türkiye. Başın sağ olsun ülkem. Barış! Birgün gelirsen eğer ben ölmeden gel olur mu? Çünkü ben dünyaya bir kez geldim Barış. Daha da bekleme. Benim kefenimin cebi yok Barış seni alıp öbür dünyaya götür- memi bekleme...

Özge Uzun: Ölenler kimden diye sormadığımız gün, baş sağlığı mesajlarını yazılı değil, sözlü ‘fakat’sız ‘lakin’siz yaptığımız gün... İşte barış ancak o gün gelecek.

İbrahim Tatlıses: Bu katliama ne denir, ne yazılır bilmiyorum. Ama Allah’ım sabır versin. Herkesin başı sağ olsun.

Umut Kurt: Bu kaçıncı... Yastayız. Lanetliyoruz. Başımız sağ olsun artık yetmiyor bana, su serpmiyor içimdeki yangına.

Ahu Yağtu: Biraz da olsa umudumuz vardı, bu kadar acıyı hak etmedi bizim insanımız. Bu katliamı yapan, yapılmasına olanak sağlayan bu denli insanlıktan uzak olan varlıkları kınıyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun, geride kalanlara Allah sabır ve umut versin.

Demet Akbağ: Ölenlere rahmet, ailelerine sabır, ülkemin insanına sağduyu, yetkililere basiret diliyorum.

Çağla Kubat: Yaşanan acıları ancak sevgi ve barış dindirebilir. Giden hayatlardan kalanlara sabır, ülkemiz için de birlik dolu bir gelecek diliyorum.

Pelin Karahan: Doğduğum büyüdüğüm şehri, memleketimi bu hale getirenleri ve terörü lanetliyorum.

Gonca Vuslateri: Yüzlerce barışı kanadından vurdular. Hepimizin başı sağolsun. Yeter!

Hande Doğandemir: Ne de çok özlemişiz gökyüzüne kansız bakmayı...

Keremcem: Bir acı olay daha. Hem de barış mitinginde, hem de başkentte. Düzenleyen, alet olan ve zafiyet içinde olan herkesi lanetliyorum. Bu gibi terör ve şiddet olaylarının tekrarlanmamasını ümitsizlikle diliyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.