Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

Kot şortunuzla harika stiller oluşturun...

Kot şort mevsimindeyiz. Hatta zaten kısa olan kot şort mevsiminin de hızla sonuna yaklaşıyoruz. O halde yazıyı hızlıca okuyun ve gardırobun başına geçerek kot şortunuzla yapabileceğiniz kombin alternatiflerine bir göz atın.

Hepimizin giymekten mutlu olduğu, kombinlendiği her tür parçayla bambaşka tarzlara imzasını atan kot şortla yaz bitmeden ve hatta sonbaharın ılık günlerinde nasıl kombinler oluşturabiliriz diye düşündüğümde, karşıma pek çok farklı kombin önerisi çıktı. Madem bu parçayı giymeyi bu kadar çok seviyoruz, o halde her ortama da uyabilen alternatifleri yapılmalı, öyle değil mi? İşte tam da aradığımı bulduğum kombinleri sizlerle de paylaşmak istiyorum. Alışılmışın dışına çıkan kombin önerileriyle bakışlar yine üzerinizde, emin olun. :)

Haberin Devamı

Bir boyfriend gömlekle bu kadar feminen olunabilir mi?

Boyfriend bir gömleğin maskülen havasını mini kot şort, zincir saplı zarif bir çanta ve şık bir ayakkabı ile dağıtabilir, bir anda feminen bir havaya bürünebilirsiniz. Tercihinize göre, dekoltenize zincir ve ince aksesuarlar katmak, bu kombin için yerinde bir hareket olacaktır.

Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

Uzun ve kısa zıtlığından doğan etkileyici kombin!

Uzun yelekler, hırkalar önümüzdeki sezonda varlığını sürdürecekler. Zaten geçen kıştan edindiğiniz uzun yeleğinizi bu sonbaharda kot şortunuzla kombinlemeye ne dersiniz? Bence kısa şortların şehirde rahatça giyilebilmesi için hoş bir alternatif değil mi?

Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

Blazer ceketinizle cool bir kombin yaratmak çok mu kolay?

Kot şortunuzun rahatlığı blazer ceketinizin ciddiyetiyle ve tişörtünüzün sevimliliğiyle birleşince, işte ortaya bu kadar tatlı bir kombin çıkıyor. Gündelik stilinizde rahatça kullanabileceğiniz bu kombin, bence sonbaharın ilk günlerinde denenmesi gerekenlerden biri. Renklerdeki ahenk, parçaların tek tek sahip olduğu enerjileri bir anda müthiş bir şekilde etrafa yaymıyor mu?

Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

Tabi ki bootielerimle kot şortumu kombinleyeceğim!

Dediğinizi duyar gibiyim. :) Özellikle festival stillerinde en çok tercih edilen kombinlerden olan kot şort - bot ya da bootie ikilisi, sokak modasını da etkisi altına alacak gibi duruyor. Havalar çok soğumadan, yağmurlar başlamadan kot şortunuzla şık bir bootie giymeyi deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

"Denim on denim" yapılırsa, altına da stiletto giyilir! :)

Denim on denim trendini her fırsatta uygularım diyorsanız, bu kombin önerisi de size hoş gelecektir. Kot şort - kot gömlek uyumunu bir çift stiletto ile taçlandırmak süper olmaz mı?

Yaz bitmeden denemeniz gereken Kot Şort Kombinleri

Diğer kot şort kombin önerilerini görmek, stil önerileri ve trend yazılarımı okumak için blogum "PIMOOD"a beklerim.