Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken İspanyol Stil

Sıcak havadan bir yandan bunalıp, diğer yandan yaz mevsimi bitmesin diye gözümüzü havanın sıcak etkisine diktiğimiz günlerdeyiz. Yaz geçip gitmeden mutlaka giyilmesi gerekenler listesinde ispanyol stil açık ara ön plana çıkıyor. Omuzları açık bırakmak artık adetten, şimdi bir de üzerine fırfırlar ekleniyor. Kaçak kat çıkan etekler, omuzları mutlaka açıkta bırakan bluzlar, sesi uzaktan da yakından da hoş gelen tahta topuklar ve yaza yakışan gül desenler yaz bitmeden üzerimize dolanıyor. Sıcak bir yaz akşamı, bir küçük ispanyol masalı canlanıyor üzerimizde. Baskın gelen ispanyol stil kombinler, havanın kararsız kalacağa günlere kadar etkisini yitirmeden devam edeceğe benziyor.

Haberin Devamı

Bir Etekle Geçiştir

Günü ve geceyi şık bir tavra sokmayı fırfırlı etek modelleri üsteniyor. Basic bir bluz, tişört veya büstiyer hazırlanmak için yeterli oluyor. Fırfırlı etek modeli kombinleri için mutlaka üst parçayı daha dar ve üzerinize oturan parçalardan seçin. Bu basic bir tişörtte olabilir, sade bir bluz da. Salaş ve bol kesimli üstler fazla kiloları derde dönüştüren bir görünüme sokabilir. Kilo probleminiz yok veya olduğundan daha kilolu bir görünüm sizi rahatsız etmiyorsa dökümlü gömlek veya bluzları da pek tabii tercih edebilirsiniz.

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken İspanyol Stil

Adımların Sağlam Olmalı

Kalın tahta topuklar yeniden sokaklara birer ikişer dökülüyor. Yaz mevsiminde sandaletler tahta topukla kuşatılırken, kış mevsiminde bot modelleri de nasibini alacak gibi duruyor.

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken İspanyol Stil

Bizdeki Adet

Omuzları açıkta bırakmak zamansız moda sıralamasına girdi ve yaz mevsimi için adetabir ritüel haline geldi. Yaz geldi mi geleneksel omuzları açma günleri de kendiliğinden ortaya çıkıyor sanki. Şimdilerde bluzlardan elbiselere geçen trend mutlaka çıplak omuz vurgusu yapıyor.

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken İspanyol Stil

Gül Desen Mesela

Çiçek, bir başka değişle floral desenler bir adım kendini geriye çekerek yine yerini yabancıya bırakmıyor. Gül desen nakış ve baskılarla elbiselerde, pantolonlarda açıyor. Önümüzdeki sezon etkisi artarak devam edeceğe benzeyen trend, yeni moda listesine eskilerden güncellenenlerin yanına kuruluyor şimdiden.

Haberin Devamı

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken İspanyol Stil

Yaz yavaş yavaş geçip giderken, gündelik koşuşturmada etkisini çabuk bitip geçti gibi hissettiriyor. Sonbahara az kala en hafif kıyafetlerinizin tadını çıkarmayı ve blog adresim 'ye uğramayı unutmayın.