Tatil Yaz düğünlerine özel...

Yaz düğünlerine özel...

24.04.2012 - 15:50 | Son Güncellenme:

Yaz mevsimi düğün mevsimidir. Peki, siz düğününüzü nerede yapmayı planlıyorsunuz? İşte öneriler!

Yaz düğünlerine özel...

Düğün töreni, çiftlerin hayatlarını birleştirdiği ve iyi – kötü tüm günlerde birbirlerine destek olacakları, uzun ömürlerini paylaşacakları ve genişleyen aileleri ile mutlu bir geleceği yaşamaya başlayacakları çok önemli bir gündür. Nişan merasiminden sonra aileler düğün telaşını yaşamaya başlarlar.

Düğün organizasyonları için en çok tercih edilen mevsim yaz mevsimidir. Yaz düğünleri düşsel güzellikler taşıdığı için bir başka tat bırakır ve genelde düğün ortamı olarak açık bir alan tercih edilir.

Haberin Devamı



İzmir’in en büyük dış mekan davet ve organizasyon alanında hizmet veren Ilıca Hotel Vela Beach stilize davetleri, seçkin davetlilerle buluşturuyor. Ünlü şeflerin hazırladığı dünya mutfaklarından örnekleri davetlilerin damak tadına sunan Ilıca Hotel, gece boyunca havuz başında ya da deniz kenarında, birbirinden lezzetli kokteyllerle mehtabın altında dans etmenin eşsiz keyfini yaşatıyor.

Siz mükemmel düğününüzde eğlenirken arka tarafta sizin için çalışan uzman bir ekip bulunuyor. “Özel günler, Ilıca Hotel’de yaşanır” felsefesiyle yola çıkan Çeşme Ilıca Hotel ziyafet ofisi, her daveti en ince ayrıntısına kadar planlayarak, davet tarihinde hiçbir eksiklik yaşanmamasını sağlıyor.