Yaz Mevsiminde Yüz Gençleştirmede İlk Tercih

Fokuslu Ultrasound uygulaması yalnızca tek seansta yapılabilen, 10 yıla kadar gençleşme etkisi sağlayan, morarma ve şişme olmadan sağlayan bir cihaz. Özellikle dizi oyuncularının, sanatçıların, iş adamlarının iş hayatlarından, dizi çekimlerinden alıkoymadığı için bu yöntemi tercih etmektedir. Yaz kış fark etmeden uygulayabiliriz. Yaz aylarında da rahatlıkla yapılan bir uygulama olduğu için gittikçe popülaritesi artmaktadır.

Günümüzde derideki bu yaşlanma bulgularını yok etmek için pek çok işlem ve ürün uygulaması mevcuttur. Derideki sarkma ve yaşlanma etkilerine yönelik en etkili yöntemler arasında cerrahi hala üst sıralarda sayılmaktadır. Fakat bu işlemleri ve sonrasını göze alamayan kişiler için de bir çözüm mevcut: Fokuslu Ultrason sistem. Bu sistem ile derideki yaşlanma süreci bir süreliğine durdurulmakta, oluşan yaşlanma bulguları ortadan kaldırılmakta, deride sıkılaşma ve gerilme etkisi yaratılmaktadır. Fokuslu Ultrason bu etkileri, yüksek yoğunluklu odaklanmış ses dalgaları ile gerçekleştirmektedir.

Haberin Devamı

Fokuslu Ultrason teknolojisi cildin alt katmanlarındaki taşıyıcı dokularda odaklanmış ses dalgaları kullanılarak kollajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve gerginlik sağlayan bir tedavi yöntemidir.

Fokuslu Ultrason sistem sayesinde, derideki yaşlanma süreci bir süreliğine durdurulmakta, oluşan yaşlanma bulguları ortadan kaldırılmakta, deride sıkılaşma ve gerilme etkisi yaratılmaktadır.

Bu ameliyatsız yüz germe işlemi uygulaması anestezi gerektirmeden, ultrasound başlık cilde değdirilerek yani cilt bütünlüğü bozulmadan ve yaklaşık 30 dakika gibi kısa bir sürede yapılmaktadır. Bu cihazla odaklanmış ses dalgaları kullanılarak cildin 1,5-3-4,5 mm gibi istenilen derinlikteki noktalarında, diğer yöntemlerle ulaşılamayacak derinliklerde, kontrollü küçük ısı noktaları oluşturularak cildin gerginliğini sağlayan yapılar (kollajen ve elastin) tekrar yapılanmaları için tetiklenmektedir.

Fokuslu ultrason yöntemi, tek seans olarak uygulanır, 3 aylık bir süreçte, cildin kendini her geçen gün artarak yenileme, sıkılaşma etkisi, cerrahiye gerek kalmadan sağlanmaktadır.

İşlemin en güzel tarafı ise uygulamanın ardından kişinin günlük aktivitelerine hemen dönebilmesidir. Deniz, spor ve güneşten etkilenmemektedir.

Son olarak, bu yöntem deri dış yüzeyinde iyileşme süreci gerektiren bir etki yapmadan ve sosyal hayattan kopmanıza gerek kalmadan, her mevsimde kolay bir şekilde ve tek seans olarak uygulanabilen, etkili bir cilt gençleştirme yöntemidir.

Haberin Devamı