Aydın Yazar Osman Girgin, Başkan Alıcık'a Yeni Kitaplarını Sundu

Yazar Osman Girgin, Başkan Alıcık'a Yeni Kitaplarını Sundu

23.08.2017 - 08:10 | Son Güncellenme:

.

Yazar Osman Girgin, Başkan Alıcıka Yeni Kitaplarını Sundu

Eğitimci yazar Osman Girgin, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı yedi yılda çıkardığı yedi kitap ve en son çıkardığı çocuk kitaplarıyla makamında ziyaret etti.
Eğitimci-Yazar Osman Girgin, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Girgin ziyaretinde Milli ve Manevi konuların işlendiği dokuz kitaptan oluşan “Hilal’in Dünyası” adlı çocuk eğitim ve öğretim seti ile yine çocuklar için hazırlanmış “Nazilli” ve “Demirci Mehmet Efe” kitaplarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a takdim etti.
Uzun yıllar köşe yazarlığı yaptıktan sonra kitap yazmaya başlayan Nazilli Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Yazar Osman Girgin “Hilal’in Dünyası” eğitim ve öğretim setinde bulunan kitapları; Merak Ediyorum, Dinimiz, Atatürk, Peygamberimiz, Yurdumuz, Işık Kaynaklarımız, Türk Büyükleri, Peygamberler ve Osmanlı Padişahları hakkında Başkan Alıcık’a bilgi verdi. Osman Girgin Başkan Alıcık’a kitaplarını tanıtırken; Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız bu kitaplarla milli ve manevi konularda daha bilgili olacaklardır. Bu kitaplar öğretimlerine katkı yaptığı kadar eğitimlerinde de etkili olacaktır” diye konuştu.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yazar Osman Girgin’in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Yazarlarımız değerli çalışmaları ile Nazilli’mizin kültürüne sanat ve tarihine ışık tutan insanlardır. Osman Beyin çalışmaları ve ortaya koyduğu eserleri takdirle karşılıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Alıcık yazarın son kitaplarına ilişkin olarak da “Ben her zaman eğitim ve öğretimin yanındayım. Hele hele tarihimize damga vuran ve bize ışık kaynağı olan şahsiyetlerin unutturulmaması çok daha önemli. Geçmişimizi bilemezsek geleceğimize yön veremeyiz” ifadelerini kullandı.