Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Milliyet Cadde’nin çoğunluğu gençlerden oluşunca, haliyle bekar çok aralarında... Milliyet magazine başladığı günü, dün gibi hatırladığım Cadde’nin Haber Müdürü Abdullah Malkoç’u kendisi gibi Kayserili olan Zehra Boyraz’la evlendirdik hafta sonunda... Artık darısı Milliyet Cadde’deki bekar kızların başına... Damat magazinci, gelin PR’cı olunca Çamlıca’daki düğünde gazeteciden çok basın danışmanı, menajer ve halkla ilişkilerci vardı. Hal böyle olunca kiminle konuştuysam televizyon ve şov dünyasına dair birçok yeni bilgi aldım.

Haberin Devamı

İşte onlardan biri: TRT 1’de yazın başlayan müzik yarışması ‘Sıra Sende Türkiye’, yaz bitmeden ekrana veda edecek.
Uraz Kargılaroğlu’nun sunduğu, Mustafa Keser, Işın Karaca ve Metin Şentürk’ün jüri olarak görev yaptığı yarışma, istenilen
reytinge bir
türlü ulaşamadı.

Bunun üzerine TRT yönetimi ‘Sıra Sende Türkiye’ için ‘erken final’ kararı aldı.

Haftada iki akşam yayınlanan 200 bin TL para ödüllü yarışma, salı akşamı yapılacak çekimlerden sonra bitecek. Böylece program planlanandan dört bölüm (iki hafta) erken ekrana veda edecek.

‘SIRA SENDE TÜRKİYE’ ERKEN FİNAL YAPACAK

MAZHAR ALANSON’LA BİR SELFIE KAÇ TL?

‘SIRA SENDE TÜRKİYE’ ERKEN FİNAL YAPACAK

Kameralar karşısında veya ekranda insanlara ‘şirin’ gözükmek için büyük çaba sarfeden, başka zamanlarda ise sevenlerinin birlikte fotoğraf çektirme talebini geri çeviren
birçok ünlü var.

Her ünlünün 7/24 insanlarla fotoğraf çektirmeye hazır olmasını beklemek de haksızlık.

Kiminin fotoğraf çektirmeye mecali, kiminin morali olmayabilir, kiminin de zamanı…

Burada önemli olan şey, ünlülerin gelen teklifleri reddetme biçimi...

Gönül kırmadan bunu becerenler de var, hayranlarına kaba davrananlar da…

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson’un kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere ne dediğini öğrenince şaşırdım. Şarkıcının sonrasında yaptığına ise şapka çıkardım. Malum Mazhar Alanson’un yıllar önce oynadığı reklam filminde dilimize pelesenk olan sloganı neydi?

‘Şapkasız çıkmam abi.’ Alanson, kendisiyle selfie veya hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlere, “Para almadan asla; bir poz
50 TL” diyor.

Ünlü müzisyen, buna rağmen kendisine 50 TL verip, birlikte fotoğraf çektirenlerden topladıklarını da hayır kurumlarına bağışlıyor.

Haberin Devamı

BEYAZ’DAN SÜRPRİZ HAMLE

Kanal D’nin en uzun soluklu programlarından biri olan ‘Beyaz Show’, yeni yayın dönemine sürprizle başlayacak. Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin söyledikleri yüzünden RTÜK’ten ceza alan ve hakkında soruşturma açılan Öztürk, o yüzden geçen sezon ‘Beyaz Show’u bant yayın yapmıştı. Ekim sonuna doğru programa başlaması planlanan şovmen, bu sezon canlı yapma kararı aldı. Umarım Öztürk, benzer bir vaka yaşamaz.

GÜNÜN SÖZÜ

“Uçmayı seviyorsan, düşmesini de bileceksin.”