Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

21 Ocak’ta Domi-nik’te başlayan Survivor 2017, 22 Haziran’da Kıbrıs’ta bitti. Finaller için gittiğim Kıbrıs’ta, yarışmadaki son üç güne dair notları bugün, final gecesi ve sonrasını ise yarın paylaşacağım. Çünkü bu satırları yazdığımda 2017’nin “Survivor”ı belli değildi.

Finale ev sahipliği yapan Nuh’un Gemisi, bu yıl da yarışmacılarla fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşanlarla doluydu. “Survivor”ın doktoru Metin Kuş bile ünlülerle selfie çektirenlerin gözdesiydi.

Yarışmacıların oluşturduğu karma iki takım arasındaki plaj voleybolu ve doktor Metin Kuş’u havaya fırlattıkları doğum günü sürprizi, “Survivor” kadar eğlenceliydi.

Haberin Devamı

“Survivor 2017”nin yarı finaline damga vuran, izleyenleri kahkahaya boğan ise Sabriye Şengül VTR’leri oldu.

Yarışma ekibinin hazırlayıp, yarı finalde ekrana getirdiği Sabriye Şengül’ün komik videoları, Berna Keklikler’le atışmaları komedi filmi gibiydi.

‘SURVİVOR 2017’YE DAMGA VURANLAR

“Ünlüler”den Pınar Saka ile Sema Apak, Atletizm Milli Takımı’ndaki rekabetlerini yarı finale taşıyıp, birbirlerini yalan konuşmakla suçladı.

Serhat Akın’ın Dominik’te kavga ettiği Eser West’ten özür dileyip, barışmasını, Berna Keklikler’in Sabriye Şengül’e sarılması izledi.

CANLI YAYINDAN SONRA STAND UP YAPAN ACUN

‘SURVİVOR 2017’YE DAMGA VURANLAR


Kıbrıs’taki yarı finalin canlı yayını 20.45’te başladı, 00.40’da bitti. Saatlerce canlı yayın sunan Acun Ilıcalı için mesai bitmedi. Çünkü TV8’in patronu, final için Kıbrıs’a davet ettiği reklam müşterileri için özel stand up gösterisi yaptı.

Acun Ilıcalı’nın muhabirlik serüveninden komik anları sahneye taşıdığı stand up gösterisi bittiğinde saatler 02.00’yi gösteriyordu.

GÜNÜN SÖZÜ

Bize kalmayacak dünya için bize kalacak günahlar biriktiriyoruz. (Pir Sultan Abdal)