Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gerek ‘Survivor All Star’ için Dominik’e gitmeden önce gerekse döndükten sonra insanların yanıtını en çok merak ettikleri şey şuydu:
‘Acun Ilıcalı, yarışmacıları gerçekten aç bırakıyor mu?’
Dominik’ten dönüşte yazdıklarımla insanların kuşkularına son verdiğimi sanıyordum ama değilmiş.
Yazdıklarımı okumama rağmen hâlâ daha bana, ‘Gerçekten gizlice yemek verilmiyor mu yarışmacılara?’ diye soranlar var.
Boşuna dememiş Albert Einstein, “Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur” diye...
Siz ne derseniz deyin, ne yazarsanız yazın değişmiyor bazılarının kanaati.
Acun Ilıcalı, bu hafta sonu ‘Survivor All Star’da erkek yarışmacıları tartıya çıkardı.
Böylece yarışmacıların Dominik’e kaç kilo geldikleri, iki ayda ne kadar zayıfladıklarını ‘Survivor All Star’ı izleyenler gördü.
Yarışmayı izlememiş olanlar için hangi yarışmacının iki ayda kaç kilodan kaç kiloya inip, ne kadar zayıfladığını hatırlatmakta yarar var:
Turabi 85’ten 80’e, Hilmicem 77’den 68.6’ya, Hasan 107’den 87.3’e, Bozok 90’dan 76.1’e, Doğukan 76’dan 63.4’e, Anıl 90’dan 80.9’a, Pascal 97’den 83.3’e, Hakan 96’dan 83.3’e düştü.
8 kişinin iki ayda toplamda 95.1 kilo zayıflamış olması az bir şey mi?
Kişi başına ortalama 10.2 kilo demek bu!
‘Survivor All Star’ yarışmacıları kameraların olmadığı ortamlarda gizli gizli bir şeyler yese, bu kadar kilo vermeleri mümkün müydü?

Haberin Devamı

‘KARDEŞ PAYI’NIN FİNALİ’NE STAR TV’DEN DAVETLİ YOK!

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın başrollerini paylaştığı “Kardeş Payı”, yarın akşam son kez ekrana gelecek.
Yapım şirketiyle yayıncı kanal arasında 22’şer bölümden üç sezonluk bir anlaşma olmasına karşın Star TV’nin dizinin yayın günü ve saatiyle oynamasına kızan senarist - yönetmen Selçuk Aydemir’in aldığı “erken final” kararıyla 35’inci bölümde bitecek dizi.
“Kardeş Payı” ekibi 30 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Levent’teki Özdilek AVM’de birlikte izleyecek “Final” bölümünü.
Dizi ekibinin tüm kadro katılacağı “Final” izlemesine Star TV’den hiç kimsenin davetli olmaması bana manidar geldi.

Haberin Devamı

YİNE ÇARKIFELEK YİNE MEHMET ALİ!

İster inanın, ister inanmayın, ama “Çarkıfelek” yarışması yeniden ekrana dönecek. Türk televizyonlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana birçok kanal ve sunucu değiştiren “Çarkıfelek”i bu kez sunacak olan kişi Mehmet Ali Erbil. Ramazan ayında Star TV’de ekrana gelecek yarışmanın yapımcılığını R Yapım Ömer Rıza Çam üstlenecek. “Çarkıfelek”in yönetmen koltuğunda ise televizyon dünyasının deneyimli isimlerinden İsmail Umaç oturacak.

ERKAN PETEKKAYA AMELİYAT OLDU

Star TV’de yayınlanan “Paramparça” dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya dün sabah ameliyat oldu. Uzunca bir süredir böbreğindeki taşların yarattığı sancılarla boğuşan Petekkaya, ilaçla tedavi işe yaramayınca, çareyi ameliyatta buldu. Dün sabah Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olan Petekkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

REHA ARAR’IN LEZZET KİTABI

Farklı lezzetler vaat eden yemeklerin nerelerde yenileceği konusundaki yazılarıyla tanınan Reha Arar, şimdi de bir kitap çıkardı.
‘Bir Yaşam Gurusunun Kaleminden - Tatlar, Dostlar, Anlar’ adlı kitapta Arar, uzun yıllar çeşitli basın kuruluşlarında yayınlanan makalelerini topladı. Esen Kitap’tan çıkan ‘Tatlar, Dostlar, Anlar’da balık, geleneksel ve yöresel Türk, dünya mutfağı, meyhane, kebap - et, İtalyan, Akdeniz, Fine-dining ve Kıbrıs’ın ağızda unutulmaz tatlar bırakan restoranları var.
Kitabın sürprizi ise kızı Aylin Arar’ın kaleminden babası Reha Arar’ın hayat öyküsü.
Halen Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Merit International Hotel - Resort’un Yönetim Kurulu Başkanı olan Reha Arar’ın tek hobisi iyi yemek yerleri keşfetmek değil. İşi gereği bolca seyahat eden ve gittiği yerlerin en iyi restoranlarını keşfetmeyi kendine hobi edinen Reha Arar’ın tarihi harita, eski itfaiye araçları ve İznik çinileri koleksiyonları da var. Üstelik Arar, elindeki tarihi haritalar için evinde ışıklandırması ve ısısı özel bir oda bile yaptırdı.

Haberin Devamı

GÜNÜN SÖZÜ

“Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.” (Eflatun)