Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

"İstanbul Komedi Festivali”nde Nilgün Belgün’ün tek kişilik oyunu vardı Cumartesi akşamı Beşiktaş Kültür Merkezi’nde.

“Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi”, sanatçının beş yıldır sahnelediği bir gösteri...

Türkiye’deki azınlıkların yaşadığı Büyükada’da geçen renkli bir hayat, genç kızken platonik aşkı Metin Akpınar’la karı koca oynama mutluluğuna erişen, dört evlilik yapan bir kadının hayatı eğlenceli olmaz mı?

Sanatçı, hayatından en renkli anıları oyuna dönüştürünce haliyle bol kahkahalı bir gösteri çıktı ortaya.

Haberin Devamı

İçeri girdiğinde seyircilerin sevgisini alkışlarla gösterdiği Hülya Koçyiğit’le kulise geçtiğimizde sanatçı, “Gülmekten gözlerimden akan yaşlar yüzünden makyajım gitti” dedi.

Sanatçının şovundaki Abdullah Şahin, İlhan Gencer ve Atilla Demircioğlu ile evlilik maceraları, bir düğün çıkışında giydiği frag yüzünden vale sanıp otomobilini istediği kişinin Özcan Deniz çıkması, Ahmet Hakan’la gittikleri Günay’daki Emel Sayın konserinde çekip sosyal medyadan paylaştığı videoyla nasıl paparazzilik yaptığına dair anlattıkları izleyen herkesi kahkahaya boğdu. İşte Belgün’ün o macerası:

“Sabah kalktım ki cep telefonumda onlarca cevapsız çağrı. En çok arayan numara yine aradı. ‘Nilgün Hanım, akşam çekip paylaştığınız videoyu hemen silin. Çünkü görüntüde ben varım ve karşımdaki de sevgilim. Eşim takipçiniz, o görmeden videoyu kaldırın’ deyince adama, Hülya Avşar’ı dinleseydin. O, ‘Çapkınlığı gizli yapın’ demedi mi size? Eşinle gitmen gereken yere sevgilinle gidersen katlanacaksın bedeline deyip, kaldırmadım videoyu.”

Asuman Dabak’ın başına gelen kaza

Geçen hafta ayak bileğindeki parçalı kırık nedeniyle ameliyat olan ayağı alçıya alınan Asuman Dabak’ın başına gelen kaza ilginç. Otoparkta yaşananan görünmez kaza şöyle oldu.

Asuman Dabak’ın da içinde olduğu otomobili kullanan arkadaşı otoparkta gördüğü ilk yere girdi. Otomobil durunca Dabak, “Ben ineyim, sen daha rahat park et” dedi ve kapıyı açıp, ayağını yere koydu.

Oysa otomobili kullanan oyuncunun arkadaşı o sırada daha iyi bir park yeri için arayış içindeydi. Otomobildeki müziğin sesinden Dabak’ın dediğini duymayan, başka yere baktığı için Dabak’ın kapıyı açıp indiğini görmeyen arkadaşı, gaza basınca olanlar oldu.

Haberin Devamı

Arkadaşı gaza basınca Dabak’ın ayağı tekerin altında kaldı. Hastaneye kaldırılınca ayak bileğinde parçalı kırık tespit edilen oyuncuya doktorlar ameliyatla platin taktı, ayağını alçıya aldı. Acil şifalar sevgili Asuman Dabak.

GÜNÜN SÖZÜ

Dediler ki; gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki, gönüle giren gözden ırak olsa ne olur? (Mevlana)