Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından, yedi Balkan ülkesinin milli takımlarının katılımıyla gerçekleşecek 50’nci Balkan Engel Atlama Şampiyonası’nın açılış töreni, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı

Demirören Şirketler Grubu’na bağlı Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bu kez de kapılarını 8 Eylül’e kadar devam edecek, 50’nci Balkan Engel Atlama Şampiyonası için açtı. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenecek şampiyonada, dünyanın önemli binicileri Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde ağırlanacak. Medya sponsorluğunu Demirören Medya’nın üstlendiği organizasyonda, ‘Yıldızlar’, ‘Gençler’, ‘Genç Yetişkinler’, ‘Ustalar’ ve ‘Kadınlar’ olmak üzere, beş kategoride 147 sporcu mücadele edecek.

Haberin Devamı

1968’den beri düzenlenen şampiyonanın açılış töreninde, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye’nin Milli Takım sporcuları tek tek geçiş yaptı. Türkiye kafilesi törene Mehter Marşı’yla çıktı. Kafilelerin geçişinden sonra ülkelerin Milli Marşlar’ı çalındı. Daha sonra kürsüye çıkan Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora, konuşmasında, tüm binicilere başarılar diledi.

KEMER’DE BALKAN RÜZGARI

Kemer Country Atlı Spor Direktörü Atilla Akbıyık, “Milli Takım olarak, turnuvaya çok iyi hazırlandık. İnanıyorum ki birçok dalda iyi dereceler yapacaklar” dedi.

KEMER’DE BALKAN RÜZGARI

 

KEMER’DE BALKAN RÜZGARI

Yaza veda ettiler

Bodrum-Küçükbük’te yer alan Serafina Mare’de, sevenleriyle yaz sezonu boyunca buluşan Ali Sayar, son performansını sergiledi. Müdavimlerine geç saatlere kadar müzik yapan Sayar’ı son gecesinde; Türkan Sabancı, Aslı Şen, Hasan-Meral Kosif, Ali Şen, İnci Gazioğlu, Asuman Şener, Semra Tümay, Uğur Işık, Zafer Kozanoğlu, Aysel Akçay, Canan İmer, Emine Erdem ile Gül Ergi gibi iş ve cemiyet hayatının renkli simaları dinledi. 

KEMER’DE BALKAN RÜZGARI