Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KONUŞTURAN FOTOĞRAF


OYUNUN AMACI:

* Kutuları sıralı veya sırasız okumak, eğlenmek ve bilmiyorsak öğrenmek.
* isterseniz ‘Hafıza Testi’ni yanıtlamak. Hafıza Testi’nin yanıtları yazımızdaki satırlarda gizli.
* Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com’a atabilirsiniz.

OKUMUŞ ÇOCUKLAR

OYUNLAR ANSiKLOPEDiSi

Koltuğunuzun altına hiç tavla sıkıştırdılar mı? Çifte okeye giderken rakibiniz ıstakasını açtı mı? Peki ya yılbaşı akşamı hile yapıp 'çinko' diye bağırdınız mı? Yanıtınız hiç önemli değil. 'Oyunlar Ansiklopedisi' unuttuğumuz, bir köşeye kaldırdığımız ya da hala büyük bir hevesle oynadığımız oyunları topluyor ve oyunseverler için eğlenceli bir başucu kitabı yaratıyor. Kitabın, iskambil oyunlarından başlayan heyecanı önce tabla oyunlarına uğruyor, oradan da şans oyunlarına geçerek son buluyor. Bizler de yalnızca eski günleri yad etmekle kalmıyor, bir tarihçi titizliğinde yazılmış oyunların geçmişlerini öğreniyoruz. Sonuçta, gelecek nesillere, “Bak biz bunları oynardık” diye gösterebileceğimiz bir eserimiz oluyor.

SANAL GERÇEK

ZAYTUNG.com'DAN SEÇMELER:

* Hayata 1-0 geride başlayan A.Z.(73), bitime 2 dakika kala bulduğu golle taraftarlarını sokaklara döktü... (başıboş bildirdi)
* Dünyadaki bütün atari salonlarında adını ilk 10'a yazdıran "AAA" rumuzlu ünlü oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı... (kilerik bildirdi)
* Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Bayan Voleybol takımının, "Kurukahveci Mehmet Efendi" ile de sponsorluk anlaşması imzalayacağı söylentileri taraftarlar arasında paniğe yol açtı...
* Şehirde en çok kazanan futbolcular listesine adını yazdırmak isteyen Menemensporlu Feyyaz Okat, tefeciliğe başladı... (lombak bildirdi)

OYNUYORUM ÖYLEYSE VARIM

YOOSTAR 2 In The Movies

'Ona reddedemeyeceği bir teklifte bulunacağım' der Don Vito Corleone; yani nam-ı diğer 'Baba'. Biz de size bir teklif sunuyoruz: Yoostar 2. Artık, kült filmlerin yıldız oyuncuları sizler olacaksınız! İşlem basit: 'Yoostar 2'nin siparişini veriyor, evinize kurulup Hollywood'un aranan yıldızı oluyorsunuz Marlon Brando kadar asık suratlı, Keanu Reeves gibi çevik, John Travolta gibi 'janti' olurken 300 Spartalı'da direnişi başlatmak, bir yandan da Grease'de 'twist' yapmak, Terminatör'de ise ortalığı dağıtmak sizin elinizde. En sevilen film sahnelerinde, aynı repliklerle, kendi görüntünüzle rol kesmek ise oyunun varoluş sebebi. O halde, buyurun, kırmızı halı önünüzde:)
Not: Oyun bağımlılık yaratır. Haftaya görüşmek üzere, 'hasta la vista’ sevgili okuyucularım! :)

Eee Neleri Var?!

* 80 efsane film sahnesi
* Dublaj yapma seçenekleri
* Online eğlence özellikleri
* PS3 ve Xbox 360 Kinect için uyumu

UNUTULMAZ

KONUŞTURAN FOTOĞRAF


Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'nda ilk golü atan da oydu, sonrasında aynı kulübün başkanlığında efsane olan da.
İyi ki doğdun büyük başkan Süleyman Seba.

HAFIZA TESTi

*Bugün 85. doğumgününü kutladığımız efsane Beşiktaşlı spor adamı kimdir?
*YOOSTAR In The Movies konsol oyununda kaç film sahnesi yeralıyor?
* Oyunlar Ansiklopedisi'nin yazarı kimdir?


Tüm bilgiler yukarıdaki köşemizde mevcuttur. Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com'a bekliyoruz.