Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KONUŞTURAN FOTOĞRAF



OYUNUN AMACI:

* Kutuları sıralı veya sırasız okumak, eğlenmek ve bilmiyorsak öğrenmek.
* isterseniz ‘Hafıza Testi’ni yanıtlamak. Hafıza Testi’nin yanıtları yazımızdaki satırlarda gizli.
* Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com’a atabilirsiniz.


GÖRMÜŞ ÇOCUKLAR

LOOKING FOR ERIC HAYATA ÇALIM AT


Hayatınız boyunca örnek aldığınız, kimi zaman yaşama onun sayesinde tutunduğunuz ve en önemlisi karşılıksız sevdiğiniz kişi kimdir? Anneniz mi, babanız mı? Yoksa Eric Cantona mı? Üçüncü şık çok mu saçma? O halde devam edin okumaya. Efsane futbolcu Eric Cantona'nın imajı tüm futbolseverlerin zihninde benzerdir: Bir çift kalkık yaka, asi bakışlar ve sert şutlar. Peki ya umudunu kaybedenler için? Usta yönetmen Ken Loach, Eric isimli bir postacının gözünden hayatı, mücadeleyi ve birlikteliği sinemaya aktarıyor. Bunu da postacının adaşı ve idolu Cantona'nın rehberliğinde gerçekleştiriyor. Yalnızca futbolu değil, hayatı anlatıyor. Gerçek ile hayalin iç içe geçtiği noktalarda ise Cantona'nın şutları kadar etkili sözleri devreye giriyor ve Cantona'nın olduğu takım hiç kaybetmiyor. Televizyon başında, iki direğin arasından geçecek topla ya dibe vuracak ya da havalara uçacak insanlara, 'hayatının golü' için taktikler veriyor. Belgesel tadında kurmaca bir hayat dersi! ‘7 numara'nın doğum gününü kutlamak ve başka bir film seyretmek için...

SANAL GERÇEK

ZAYTUNG.com'DAN SEÇMELER:


* Türkiye Bayanlar Vücut Geliştirme Şampiyonu Aycan Pekdağ, madalya töreninde gözyaşlarına hakim olamadı: "Allahım, ben ne yaptım kendime böyle?!"
* Menemenspor yönetiminden açıklama: "Seneye defansı Allah'ını seven futbolculardan kuracağız.." (Gökalp Doğan bildirdi)
* Show TV, vatandaşların telaffuz etmekte zorlandığı "Wipeout" programının adını "Haydi Düşen Adamlara Gülelim" olarak değiştirmeye hazırlanıyor... (cou bildirdi)
* Avrupa Şampiyonası'ndan 2 altın, 3 gümüşle dönen tekvandocularımız vakit kaybetmeden kendi tekvando salonlarını açtılar...

OYNUYORUM ÖYLEYSE VARIM

THE BEATLES ROCKBAND


Eurovision'da yarı finalde elendik. Uzunca bir aradan sonra, hem de başarılı bir rock grubumuzla, final heyecanını yaşayamadık. “İskandinav ülkeleri birbirlerine oy veriyor”, “8 puan kesinlikle siyasi!”, “Gurbetçilerimiz 12 puan verdi!” gibi sözleri duyamadık, şarkımızı bir kez daha dinleyemedik. Yine de moralimizi bozmayalım. Hangi yarışmaya katılırsa katılsın elenmeyecek, milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyen, tüm siyasi sınırların ötesinde bir grubumuz var: Beatles! Onlarla değil Eurovision, feriştahı gelse bile kazanırız! Kazanır mıyız sahiden? XBOX 360'ın 'The Beatles' oyununda başarı size kalmış. Grup üyelerinin yerine geçip gitar şov yapmak, uyumla şarkı söylemek ve aynı anda kafa sallamak oyunun en büyük keyfi. Bunları yapamazsanız da harika şarkıları hep bir ağızdan söylemek, bir an için '60ların ruhunu yaşamak için The Beatles'ı mutlaka denemelisiniz. Oyundan sonra berberinizden Beatles modeli isteyeceksiniz:)

Oyun için 'Get Back'

*3 mikrofon desteği
* 45'ten fazla şarkı
* Nostaljik Beatles sahneleri
* Daha önce yayınlanmamış görüntüler

UNUTULMAZ

KONUŞTURAN FOTOĞRAF



Eric Cantona

Entelektüel futbolcu Eric Cantona 24 Mayıs 1966'da dünyaya geldi. Fransa'da doğdu, Manchester United'da efsane oldu. Futbolu 31 yaşında bıraktı, aktörlüğe başladı.

HAFIZA TESTi


Tüm bilgiler yukarıdaki köşemizde mevcuttur. Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com'a bekliyoruz.


* Bugün 45. yaş gününü kutlayan ünlü Fransız futbolcu kimdir?
* 'Hayata Çalım At' filminin konusu nedir?
* 'The Beatles Rockband'i hangi oyun şirketi hazırladı?