Begüm Yaraş

Begüm Yaraş

begum.yaras@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu hafta çok sevdiğim ve uzun zamandırda üye olduğum petarkadaş sitesine uzun zamandan beri ilk defa bir forum açtım ve çok güzel tepkiler aldım.

Forumun konusu “kayıp-yuva arayan petler ve komik videolar” www.kanalben.com

Ben tv’de Türkiyenin ilk internet televizyonunda her cumartesi saat 11.00’de canlı yayınlanacak olan “Can Dostlarım” programından bahsetmiştim. Geçen hafta bu programı ben ve Barney sunacağız demiştim.

Şimdi bunun duyurusunu sadece köşemden değil aynı zamanda petarkadaş sitesinden ve Facebook’ta “Agility in Turkey” grubunda da paylaştım. Başka yerlerde de paylaştım fakat kayda değer hatırı sayılır destekleri sadece bu ikisinden gördüğüm için yazıyorum.

Haberin Devamı

Yukarıda yazdığım konuyu sizler için biraz açayım.

Başlıktan da anlaşılabileceği gibi, sonuçta internete bağlanabilen herkesin canlı izleyebileceği bir televizyon olduğu için Ben tv... Bende geniş kitlelere ulaşabilecek bir şeyler yapmak istedim. Bu yüzden programımızın sonuna kayıp petleri- yuva arayan petleri koymak istedim. Yani bana kaybolan dostlarınızın videolarını, ilanlarını, fotoğraflarını verin istedim. Böylece ben de onları bu programı izleyen herkesin görmesini sağlayayım diye düşündüm. Aynı zamanda da binlerce evsiz barınaktaki dostlarımızın ve sahiplendirilen dostlarımızın da ilanlarını, fotoğraflarını göndermenizi istedim.

Yukarı da yazdığım iki grupta çok destek oldular. Petarkadaş sitesine beni destekledikleri içinde çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde yapmak istediklerimi tek başıma yapamayacağımı ve siz hayvansever dostlardan yardım almam gerektiğini anlatmaya çalıştım.

Ayrıca bana komik videoda gönderen oldu, kızını öpmeye çalışan bir golden yavrusunun videosuna ve Youtube’dan video izleyen Alman Çoban Köpeği Spes Hatun’un videosuna bayıldım. Bunlara da yer vereceğim mutlaka sığdığı kadar. Her hafta bir döngü olmasını istiyorum.

Yerel bir gazetede yazıyor olmama rağmen internetten beni okuyan bir çok okurum var. İstanbul’dan, Ankara’dan hatta Amerika-Fransa’dan... Bunları da gelen e-maillerle anlıyorum.

Haberin Devamı

Program için bana gelen fakat buraya koymak istediğim iki can dostu var. Şimdi gördüğünüz Kömür ve Mantar ikiside dişi sahibesi Banu Hanım numarası 0539 979 58 93 can dostlarını arıyor İstanbul’dan.