Begüm Yaraş

Begüm Yaraş

begum.yaras@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Sayın Begüm Hanım.
Can dostlarımıza gösterdiğiniz yakın ilgi ve yardımlar için çok teşekkür ederim. 7 yıldır benimle olan bir Dalmaçyalım vardı. Sevgili Dalmaçyalım’ı 21 Nisan’da Şemikler pazaryerinde çaldılar. Kendi imkanlarımla her yerde aradım. İlgili yerlere haber ve ilan bıraktım. İnternet aracılığı ile herkese ulaşmaya çalıştım ama sonuç alamadım.
7 yaşında dişi, oldukça uysal ve ev ortamına alışık, göbeğinde doğuştan fıtığı var. Dalmaçyalım’ı bulan ve görenler için beni 0 539 392 99 88 numaralı telefondan ararsa, çok mutlu olacağım.
Bu arada kendi köpeğimizi ararken gelen ihbarlar sonucu başka bir dişi dalmaçyalıya rastladık. Sanırım onu da sokağa bırakmışlar. Çok perişandı. Kıyamadık onu da aldık. Sahibi arıyordur diye etrafa, internete haber koyduk. Şu akadar ses yok. Can dostumuzu, seve seve, gerekirse ömrünün sonuna kadar evimizde misafir ederiz. Selamlar. Özcan Kaytak.

İzmir’deki organizasyonlar
İlk organizasyonumuz kediler için... Detaylı bilgiyi FIFE’nin web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Sultan Kedi Irkları Derneği, Uluslararası Kedi Federasyonu lisanslı olan 3. ve 4. kez düzenlenen kedi gösterisine, federasyonun tanıdığı ırklara ait kediler davetli. Tarih: 6-7 Ekim 2012. Yer: Çeşmealtı Bilge Otel.
İkinci organizasyon, kedi güzellik yarışma-sı, 28 Eylül’de İzmir’deki yarışmanın ayrıntıları, www.sultankediirklaridernegi.org.tr’de
Üçüncü organizasyon ise bir pug buluşma-sı... 2 Eylül’deki planlanan bu organizasyona tüm pug sahipleri davetli. Engelliler Parkı’n-daki etkinliğin detayları Hüseyin Dikbez’den alabilirsiniz. İletişim: 0 534 831 78 44. Son organizasyon, bir köpek yarışması... 12 Ağustos’ta Bostanlı’da düzenlenecek “En akıllı köpek” yarışmasının detayları Asil Bey’de: 0 554 910 94 60...