Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BEYMEN TRUNK ŞOV


Beymen, önceki gün İstinye Park’taki mağazasında 2010 ilkbahar-yaz sezonu ürünlerini tanıttı. Trunk Show’da, Beymen Kadın ve Blender Originated koleksiyonlarının yanı sıra Celine’den Stella McCartney’e, Balenciaga’dan YSL’e, Alexander Wang’den, Zagliani’ye, Givenchy’den Marni’ye uzanan pek çok dünya markasının yeni koleksiyonları da tanıtıldı. Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili, modaseverlere koleksiyonların yansıttığı duruşu anlattı, sezon trendleri hakkında ipuçları verdi. Defileyi, Demet Kutluay, Feryal Gülman, Nebahat Çehre, Begüm Şen, Eda Taşpınar gibi ünlü simalar izledi. Davetliler arasında Tuğba Erbil’in boşanma avukatı Altın Mimir de vardı. Beymen’e bu yıl katılan Ann Demeulemeester, Helmut Lang, Blugirl, Halston Heritage, Peter Pilotto, Tory Burch, Yigal Azrouel, Balmain Shoes ve Boss Black gibi yeni markalar beğeni topladı.


EVLENMEK iÇiN ÇOK ERKEN
BEYMEN TRUNK ŞOV

İkinci yaşını kutlayan giyim markası Durush İstanbul, 2010 İlkbahar ve yaz bayii toplantısını Eresin Otel’de yaptı. Toplantıda gerçekleştirilen defilede Şenay Akay, Simge Tertemiz, Tuğba Altıntop ve Yeliz Öney gibi ünlü mankenler podyuma çıktı. Sevgilisi Murat Kadıoğlu ile barışan Simge Tertemiz, “Çok mutluyuz. Ama 23 yaşındayım
ve 30 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum” dedi.


INNA 11 MART’TA iSTANBUL’DA

BEYMEN TRUNK ŞOV

Dünyaca ünlü, seksi Romen şarkıcı İnna, canlı performansıyla 11 Mart Perşembe akşamı Taksim Club IQ’da sahne alacak. İnna, ‘Hot-Amazing’ ve 2010’da çıkardığı yeni single albümü ‘2nite’tan şarkılarıyla izleyenlerine ateşli bir sahne şovu hazırlamış. Daha önce 12 Mart olarak açıklanan konser tarihi, 11 Mart akşamına alınmış. Biletler Biletix ve Club IQ’de satışta. Loca ve stantların sınırlı sayıda olduğunu hatırlatalım.

DEMİR’İN ÖFKESİ
BEYMEN TRUNK ŞOV

Demir Demirkan, yeni albümü ‘Öfkem ve Ben’i önceki gece Nişantaşı’ndaki Zihni Bar’da tanıttı. Partiye Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil - Serdar Erener çifti ve Teoman gibi isimler katıldı. Mayıs ayında çekeceği albümünün ikinci klibinde sevgilisi Sertab Erener’le düet yapacağını söyleyen Demirkan, evlilik için henüz erken olduğunu söyledi. Mekanı erken terk etmek zorunda kalan Erener, “Yarın erken kalkacağım. İzmir’de konserim var” dedi.