Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BURLESQUE PARTY AKARETLER’İ ISITTI


New York, Londra, Barselona, Paris gibi dünyanın en büyük eğlence şehirlerindeki kulüplerde düzenlenen ‘Burlesque Party’ geçen cuma gecesi Beşiktaş Akaretler’deki W Lounge’daydı. New York’taki dünyaca ünlü ‘The Box’un haftalık ‘burlesque’ şovlarının yapımcısı Glow Swansoni ve Roberto Cavalli’nin gözde ‘burlesque’ dansçısı Dorothy Shaw, izleyenleri büyüledi.
50’li yılların ihtişamına ve eğlencesine tanık olan W Lounge müşterileri, Paris’in ünlü gece kulübü Les Bains Douches’un DJ’i Leomeo’nun müziğiyle dans edip, eğlendi.


TERİMLER AİLECE PAVYON’A GİTTİ
BURLESQUE PARTY AKARETLER’İ ISITTI

Şu günlerde İstanbul gece hayatında Cenk Eren fırtınası esiyor. Cenk’in, Sabi Totah ile Etiler’de açtığı ‘My Pavyon by Cenk Eren’ adlı kulübün dekorasyonu 60’lı yıllardaki pavyonların aynısı. Mekan, haftanın üç günü dolup taşıyor. Fatih Terim, önceki gece eşi Fulya, kızları Buse, Merve ve bir grup arkadaşıyla Cenk Eren’i dinledi. Terim’in hemen yan masasında da Doğuş Holding’in patroniçesi Deniz Şahenk, arkadaşlarıyla eğleniyordu. Bu krizde canlı müzik yapan bir kulübü doldurmak büyük başarı. Bravo Cenk’e!



SADECE ALBÜMÜ YOK
BURLESQUE PARTY AKARETLER’İ ISITTI

Bodrum Fuga Otel’in sahibi Volkan Büyükhanlı’nın sesi çok güzeldir. Şarkı söylemeye de bayılır. Mikrofon uzatılınca hiç geri çevirmez. Volkan, önceki gece kankası Ozan Doğulu’nun doğum günü partisindeydi. Kenan Doğulu, Burak Kut, Hande Yener ve Gülşen de partideydi. Volkan, “Bu gece çok sanatçı var, bana sıra gelmez” diye hayıflanıyordu. Ama imdadına Kenan Doğulu yetişti, mikrofonu eline tutuşturdu. Volkan da sahneye çıkıp birbirinden güzel şarkılar söyledi. Albüm çıkarmaya kalkarsa kimse şaşırmasın!