Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

F1’CiLERi AJDA COŞTURACAK



Hızın, tecrübe ve takım çalışması ile bütünleştiği Formula-1 Istanbul Grand Prix heyecanı başlıyor. Vodafone McLaren Mercedes pilotu Jenson Button’un katılacağı F1 partisi, 26 Mayıs Çarşamba akşamı Reina’da yapılacak. 22.30’da sahneye çıkacak süperstar Ajda Pekkan, şarkılarıyla yarış severleri coşturacak.

SEXYY’S YAZA HAZIR
F1’CiLERi AJDA COŞTURACAK

Bikini ve mayo tasarımcısı Seval Birinci, Sexyy-S markasıyla ürettiği 2010 yaz koleksiyonunu önceki gün Bodrum Yalıkavak’taki Golden Age Otel’de düzenlediği defileyle tanıttı. Birinci aynı defileyi haziran ayının ilk haftası Çeşme’de yapacak.

‘ELLE’ PARTiSi HILLSIDE SU’DA

F1’CiLERi AJDA COŞTURACAK

Dünyanın bir numaralı moda dergisi ELLE’in, moda ve eğlence dolu organizasyonu ‘Fun&Fashion Weekend at Hillside Su’ Grey Goose Party ile dün başladı. Eğlencenin ikinci günü, yani bugün, ‘Akmerkez FashiON the Beach’ defilesi ve after party ile devam edecek. Gün boyu sürpriz aktivitelerle renklenecek davete moda, tasarım ve iş dünyasının ünlü isimleri katılacak.


CHILL OUT FESTiVALi BAŞLIYOR
F1’CiLERi AJDA COŞTURACAK

Birol Giray’ın organize ettiği Chill-Out Festival Istanbul, 23 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Kemer Country Club’da başlıyor. Kesintisiz 12 saat müziğin yapılacağı festivalde bu sene Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler boy gösterecek.
Meraklısına duyurulur.

GEÇMİŞ OLSUN

F1’CiLERi AJDA COŞTURACAK

Bugün hayatta olmayan Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, yorgun ve halsiz olduğu gerekçesiyle önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi’ne gidip muayene oldu. Bir gün hastanede kalıp tahliller yaptıran Türkan Hanım’ın yan oda komşusu da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası Hamdi Bey’miş. Türkan Hanım, oda komşusu Hamdi Bey’e de geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş.