Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA


Eda Taşpınar, gösterişli ve havalı bir kız. Kendine has, uçuk kaçık, çılgın bir tarzı var. Bu kıyafetleri başka bir hanım giyse asla Eda’nın üzerinde durduğu gibi durmaz, taşıyamaz. Yarı İzmirli olduğum için Bora’yı yıllardır tanırım. Beyefendiliği, mütevazılığı asla elden bırakmayan pırıl pırıl bir adamdır. Bora, Eda’nın tersine gösterişten ve şaşaadan uzak yaşamayı sever. Fakat Eda ile flörte başladıktan sonra Bora’nın giyim kuşamında büyük bir değişim oldu. Bu değişimi Eda’nın yaptığını biliyorum. Bana göre Bora’nın kendi tarzı, şu halinden çok daha iyiydi. Eda, oynama şu çocuğun giyimi kuşamıyla! Senin yaptığın hatayı yıllar önce Esin Maraşlıoğlu sevgilisi Cem Özer’e yapmıştı. Herkesi Cem’e güldürmüş, onu şah iken şahbaza çevirmişti!


PAMİR İLE AYŞE ARKADAŞ OLMUŞ

OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

Manken Deniz Akkaya, Kasım 2009’da kızı Ayşe’yi Miami’de dünyaya getirdi. Şimdilik yaşamına Miami’de devam ediyor. Pinema Film’in patronu Pamir Demirtaş’ın eşi Seda Demirtaş da, Deniz’den bir ay önce Miami’de doğum yapmış ve oğlu Pamir’i dünyaya getirmişti. Seda ve Pamir Demirtaş, Deniz’i ve kızı Ayşe’yi bir an yalnız bırakmıyormuş. Jr. Pamir ile Ayşe beşik arkadaşı, Deniz ve Seda da sıkı dost olmuş. Pamir, dört yıl önce Deniz Akkaya’yı, ‘Büyük İskender’ filminin yönetmeni Oliver Stone, oyuncuları Angelina Jolie ve Colin Farrell’le röportaj yapmak Los Angeles’a götürmüştü. O dönem başlayan dostluk Miami’de dolu dizgin devam ediyor.



11.11’DE THE KITTENS PARTY

OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

Mithat Can Özer ve 909 Productions ortaklığında açılan ‘11.11’ son günlerin en gözde kulübü. Cemiyet hayatının renkli simalarından Fatoş Sılan, Seçil Altan ve Banu Genç, ‘11.11’de açıldığından beri farklı gecelere imza atıyor. Her ayın bir çarşamba gecesi yapılan ‘The Kittens’ adlı partinin 3’üncüsü bu gece. Konuk DJ’i ise House, Funk ve Disco müziğin başarılı isimlerinden Kiwi. Misafirleri karşılayacak kedi kızlar, danslarıyla geceye renk katacak.


PERA PALAS’TA SONA DOĞRU

OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

“Atatürk’ten, Agatha Christie’ye birçok ünlü ismin kaldığı Tepebaşı’ndaki Pera Palas Oteli, son yıllarda kalitesinden çok şey yitirmişti. Sahibi Hasan Süzer’in 2005’te vefat etmesi üzerine çocukları, tarihi oteli, armatör İhsan Kalkavan’a sattı. Kalkavan, amacının kar etmek değil, Pera’nın geri dönüşümünü sağlamak olduğunu açıklamıştı. Restorasyonuna yaklaşık 30 milyon dolar harcanan Pera Palas, eski görkemli şıklığı ve zerafetiyle nisanda kapılarını açacak. Açılış hazırlıklarına başlanan Pera Palas’ın yönetim kadrosu da belirlendi. Genel Müdür Pınar Kartal Timer, İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selbin Okyay, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise İlker Yörükoğlu oldu. Otelin Executive Chef’i ise, Türk mutfağına olan katkılarıyla tanınan Alman şef Maximilian J.W Thomae oldu. Hayırlı olsun.

EDREMİT’İ GİYDİRECEK
OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

Modacı Faruk Saraç, Balıkesir’in Edremit ilçesini giydirmek için kolları sıvadı! Ünlü modacı, Edremit’in sahil şeridini, caddelerini, sokaklarını, kullanılmaz durumdaki eski evlerini yenileyecek. 3 bin dönüm üzerine kurulacak olan Medikal Vadi projesi ve Türkiye’nin akciğerleri ‘Kaz Dağları’nı yeni yapılandırılmasında da Faruk Saraç büyük rol oynayacak. Edremit Belediye Başkanı Avukat Tuncay Kılıç, “Şehirleri, mimarlar, şehir plancıları ve mühendisler tasarlar. Biz ilk defa bu işi bir modacının yapmasını istedik. Faruk Saraç da bizi kırmadı. Edremit’i ona ve yirmi kişilik ekibine teslim ettik” dedi. Bu proje ayakta alkışlanır!

BERDAN’IN ZOR GÜNLERİ
OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

Deniz Berdan, iki ay önce Etiler Maya Sitesi’ne taşındı. Bir taraftan evini yerleştirmek için uğraşırken bir taraftan da kız kardeşi Berrin’in düğün hazırlıklarını yapıyordu. Evini yerleştirdi, düğün hazırlıklarını bitirdi. Fakat, düğüne birkaç gün kala annesinin ani rahatsızlığıyla bütün planlar alt üst oldu. Düğün iptal edildi, nikah evde kıyıldı.
Berdan, şimdi günlerini annesinin baş ucunda geçiriyor. Allah şifalar versin.


BAZILARI OLGUN SEVER
OYNAMA ŞU ÇOCUKLA EDA

Mehmet Pisak, kendinden yaşça büyük hanımlarla flört etmeyi seviyor. Henüz bıyığı terlememişken, ablası hatta annesi yaşındaki Biricik Suden’le flört etmişti. Bir senedir de Aslı Tümen’le gözlerden uzak bir aşk yaşıyor. Aralarında en az on yaş fark var. Gönül bu! Kim ne diyebilir ki? Bazı erkekler, kendinden büyük kadınları seviyor. Çiğdem Kayalı’nın sevgilisi Uğur Güven, Manolya Onur’un sevgilisi Can Bozok gibi. Bazı hanımlar da çıtır seviyor; Ayşegül Nadir, Billur Kalkavan gibi!