Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

PENSO KARDEŞLER GECELERE RENK KATIYOR



Levent Penso, sahibi olduğu Home Store’u sattıktan sonra Mayadrom, Capitol ve Astoria AVM içinde ‘Clamentine’ adını verdiği yeni restoranlar açtı. Penso’nun bu işlerdeki en büyük yardımcıları kızı Verda ile oğlu Serim. Yakın zamana kadar o parti senin bu davet benim gezip eğlenen Penso kardeşler, kendi organizasyonlarını yapma kararı almış. İlk partilerini önceki gece Astoria’daki Clamentine’de yaptılar. 70’li ve 80’li yılların hit parçalarının çalındığı gecede, Amsterdamlı kızlar erotik şovlarıyla partiye renk kattı.

SOSYETE ‘HAREM’DE

PENSO KARDEŞLER GECELERE RENK KATIYOR

Türk balesinin unutulmaz eseri ‘Harem’ önceki gece Türk Kalp Vakfı tarafından Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda sahnelendi. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında yer alan ve Türk Kalp Vakfı Başkanı Avukat Çetin Yıldırımakın ile eşi Ergin Hanım’ın ev sahipliği yaptığı organizasyon büyük ilgi gördü. Vakfa gelir elde etmek için düzenlenen gecede, hiçbir zaman desteğini eksik etmeyen Türkan Sabancı’ya bir plaket ve hediye verildi. Havanın yağışlı olmasına rağmen geceye katılım beklenin üzerindeydi. Cemiyet hayatının ünlüleri ‘Harem’i çok beğendi.

İPEKÇİ’DEN TAM NOT ALDI
PENSO KARDEŞLER GECELERE RENK KATIYOR

İşadamı Tuncay Kıratlı’nın kızı Burcu, yaşına göre uzun boyu, düzgün fiziği ve duru güzelliğiyle genç sosyetenin gözdelerinden. Aldığı mankenlik tekliflerini kabul etmeyen Burcu’yu annesi Gül Hanım’ın yakın arkadaşı modacı Cemil İpekçi razı etti. Cemil İpekçi’nin defilesinde podyuma çıkan Burcu, ünlü modacıdan tam not aldı.