Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU


Fotoğraf sanatçısı Lâl Dedeoğlu, 11 yıl önce stüdyosunu kapatarak, eğlence sektörüne girdi ve Nişantaşı’nda Buz Bar’ı açtı. Lâl’in barını sosyete o kadar çok sevdi ki kısa sürede İstanbul’un bir numarası oldu. O günden bu güne İstanbul’da sekiz Buz Bar daha açan Lâl, iki yıl önce Buz Bar’daki hisselerini sattı, İstinye Park Beymen mağazasının girişinde Bej Brasserie’yi açtı. Lâl önceki gece düzenlediği partiyle Bej’in birinci yılını kutladı. İstanbul cemiyet hayatının elitleri Lâl’in partisine büyük ilgi gösterdi.


İŞTE PARTİNİN ‘SİNDİRELLA’SI

ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU

Bej’in birinci yıl kutlamasında en dikkat çeken hanım ne Bettina Hakko, ne Ebru Akel, ne Meltem Cumbul, ne de Melisa Mızraklı’ydı. Gecenin yıldızı partide Dunhill sigarasının tanıtım hostesliğini yapan Didem Reze’den başkası değildi.
O kadar hoştu ki bakarken benim bile boynum tutuldu.

Haberin Devamı


HINCAL AĞABEY ÇALDI, MANKENLER OYNADI

ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU

Manken dünyası gazeteci Hıncal Uluç’a bayılır. Çünkü ne dertleri, ne sıkıntıları olsa Hıncal Ağabey hep yanlarındadır. Yardım eder, ellerinden tutar, doğru yolu gösterir. Salı geceleri 80 ve 90’lı yılların ünlü mankenleri, Bebek Lulu’s da buluşup eğleniyor. Hıncal Ağabey’in ‘Vampirler’ dediği grup, bu salı onu da davet etmiş. O da sıkı dostu Ertekin ile geldi. Uzun ve koyu bir sohbetin ardından kızlar Hıncal Ağabey’i DJ kabine soktu. O da en güzel şarkıların güzel dostları için çaldı. Birlikte çok hoş bir gece geçirdiler.


W LOUNGE’DA JAZZ RÜZGARI
ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU

Akaretler Sıraevler’de Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu W Lounge iki senedir birbirinden farklı partilere ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin caz ustalarından Aşkın Arsunan, Blue Print Project featuring İlhem ve ünlü DJ Cüneyt Kurt ile bu gece itibariyle her cuma W Lounge müdavimlerine müzik dolu unutulmaz geceler yaşatacak.


TEK TAŞI EYFEL KULESİ’NDE TAKTI
ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU

Murat Cevahir iflah olmaz sıkı bir çapkındı. Podyum ve sosyete dünyasından onlarca güzelle flört eden Murat, geçen yıl Görkem Baykan ile tanıştıktan sonra süt dökmüş kediye döndü. Şimdi gözü Görkem’den başkasını görmüyor. Murat ile Görkem geçen hafta Paris’e tatile gitmişti. Murat gece yarısı Görkem’i Eyfel Kulesi’nin üçüncü katına çıkarmış, panoramik Paris manzarası eşliğinde cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü parmağına takıp evlenme teklifi yapmış. Görkem de kabul etmiş. İlkbaharda nişan var. Ardından da düğün. Tabii Murat eski günlerine dönmezse.

“AYRILDI DİYENLER HAYAL GÖRÜYOR”
ÜNLÜLER BEJ’DE BULUŞTU

Önceki gün Eda Taşpınar’ın, sevgilisi Bora Kozanoğılu’ndan ayrıldığı yazıldı. Hemen Eda’ya telefon açıp “Yazılanlar doğru mu?” diye sordum. Eda, “Hayal ürünü. Şu an Alaçatı’da sörf yapıyoruz” dedi. Daha sonra Bora mesaj çekti. Mesajın noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum: “İki hafta önce İsrail’deki milli takım kampından sonra bu ay sonu yakın arkadaşlarım, aynı zamanda rakiplerim olan İsrailli Arnon Dagan ve İtalyan Alberto Menegati ile 2010’un ilk yarışından önce Güney Fransa’da antrenman yapacağız. Ve benim oradaki evimde kalacağız. Hepimiz dünya klasmanında ilk 10’dayız. Eda da bu süre içinde Fransa’da benim yanımda olacak.”