Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

Los Angeles’taki Oscar ödülleri gecesinde ünlü isimlerin ‘kırmızı halı’ performansları şaşırttı!

87. Akademi Ödülleri’nin görkemli kırmızı halı seremonisinde, beyaz hakimiyeti vardı. Lupita Nyong’o ve Marion Cotillard gecenin en şık isimleri arasında yer alırken, ‘Grinin Elli Tonu’ filminin oyuncusu Dakota Johnson, kırmızı elbisesiyle seçimini Saint Laurent’den yana yapanlar arasındaydı.
Oscar gecelerine katılmayan Anna Wintour’un kırmızı halıda görünmesi, gecenin sürpriz gelişmeleri arasındaydı. Rita Ora’nın kuyruklu Marchesa tuvaletiyle yürümekte zorlanması, Jennifer Lawrence’in kırmızı halıda takılıp düşmesini hatırlattı.
Her zaman Zuhair Murad tasarımlarıyla görmeye alıştığımız Jennifer Lopez, nude bir Elie Saab seçerek herkesi şaşırttı. Şaşırtmayan detaysa, Jennifer Lopez’in imzası haline gelen derin dekoltesiydi.

Haberin Devamı

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Siyahın gücü

John Galliano’nun kendisi için tasarladığı siyah tuvaletle Cate Blanchett kırmızı halının kazananlarından oldu. Gözleriyle aynı renkteki Tiffany&Co. kolyesiyse gecenin en çarpıcı mücevheri olarak Oscar tarihine yazıldı. Sienna Miller, Peter Copping imzalı, Oscar de La Renta siyah tuvaleti, Forevermark mücevherleri ve Louboutin portföyüyle sakin ve iddialıydı.

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Birinciliği beyaza verdiler

Lupita Nyong’o 6 bin incili Francisco Costa tasarımı Calvin Klein imzalı tuvaleti ve Chopard mücevherleriyle gecenin en şık kadını oldu. Marion Cotillard, Dior Couture elbisesi ve Chopard takılarıyla gecenin en özgün ve şık görüntüsüne imza attı. En İyi Kadın Oyuncu ödüllü, Julianne Moore da, siyah işleme detaylı Chanel Couture tuvaleti ve Chopard küpeleriyle çok zarifti.

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Renkli sürpriz

Geceye zümrüt yeşiliAtelier Versace tuvaleti ve over sized kolyesiyle katılan Scarlett Johansson kırmızı halıya renk katan isimlerden olurken, kazılı saçları birçok kişi için sürpriz oldu.

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Pudra tonları

Gwyneth Paltrow, Ralph & Russo imzalı, tek kollu ve omzunda çiçek detaylı tuvaletini, Anna Hu imzalı pembe taşlı sallantılı küpelerle tamamlayarak, sade ve iddialıydı.

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Gri rengi tercih eden en çarpıcı seçim Armani Prive tuvaletiyle Naomi Watts’a ait.

Haberin Devamı

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Oscar rekortmeni Meryl Streep, kırmızı halıda son görünen isimdi. Maskülen kıyafetiyle çarpıcı olmanın mümkün olduğunu gösterirken, şıklığıyla herkesin önüne geçti.

Gecenin rüküşleri

KIRMIZI HALININ YILDIZLARI

Oscar’a damga vuran aksesuarlarsa Lady Gaga’dan geldi: Bulaşık eldivenleri!... Nicole Kidman da kuşaklı, straplez payetli tuvaletiyle gecenin rüküşleri arasındaydı. Gaga Alaia, Kidman ise Louis Vuitton tasarımıydı...