Çağdaş Ertuna

Çağdaş Ertuna

cagdas.ertuna@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Futbolla ilgilenen ilgilenmeyen, anlayan anlamayan herkes bu seçimi heyecanla bekledi.

Fenerbahçe kongre üyeleri işlerini güçlerini, seyahatlerini bu seçim tarihine göre ayarladı, tanıdıklar arasında sırf oyunu kullanabilmek için programını değiştirenler de oldu.

Sonuca, Fenerbahçe taraftarları kadar, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları da kendi takımlarına istedikleri başkan yeni seçilmiş kadar sevindi.

Sadece 20 yılın yorgunluğu, bıkkınlığı değildi bu değişime bu kadar sevindiren.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Sadece sevilen sayılan büyük bir ailenin bir ferdinin başkan olması da değildi...

Haberin Devamı

Asıl herkesi bu kadar etkileyen, başkalarına atıp tutmadan, saygı göstererek de, kibarlıktan ödün vermeden de kazanılabileceğini görmekti.

İşte Fenerbahçe seçimlerinde bizi en çok sevindiren bu üsluptu.

Ali Koç’un “Bu yolda ışığımız Mustafa Kemal’dir. Onun kimi tuttuğu önemli değil, onun yolunda kimin yürüdüğü önemlidir” açıklaması da, büyük farkla geride bıraktığı rakibi Aziz Yıldırım’ı onore ederek kendisine teşekkür etmesi de her alanda liderlerden görmek istediğimiz çok güzel hareketler... Bravo Ali Koç!

Boşanırken de medeni olmak mümkün

“Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibariyle hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık.”

Yukarıdaki açıklamayı Tuba - Mirgün imzasıyla Tuba Ünsal’ın Instagram hesabında gördüğümde ne kadar medeni diye düşündüm.

Her çocuğu olan çiftin böyle medeni ayrılması gerekiyor zaten, yoksa olan çocuklara oluyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Buna rağmen, Instagram’da yazılan yorumları okuyunca inanamadım.

Tuba ve Mirgün’ü tanıyanlar “Sizi seviyoruz, hayırlı olsun!” derken, kendilerini tanımayan birçok takipçi “Çok saçma geliyor boşanırken böyle sözler söylemeler, ne demek birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz ve aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Mademki böyle bir düşünceniz var, e ne diye boşandınız o zaman?” gibi hadsiz yorumlar da yazmış.

Boşanırken de medeni olunabileceğini ve ortada çocuklar varken boşanılsa da her zaman aile olarak kalınacağı gerçeğinin değişmeyeceğini hatırlattı Tuba ve Mirgün.

Haberin Devamı

İşte birbirinin arkasından konuşmadan, tam tersine, birbirini onore ederek de ayrılmak mümkün.

İşte bu da aynı Fenerbahçe başkanlık konuşması gibi özlediğimiz çok güzel hareketlerden...

Nice 100. sayılara

Dergilerin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada güçlükle ayakta durduğu bir dönemde Seda Domaniç ve ekibi Vogue Türkiye’nin 100. sayısını harika bir sayıyla kutluyor.

100. sayı şerefine dünya çapındaki tek moda fotoğrafçımız Mert Alaş, ilham perisi Kendall Jenner’la birlikte kamera önüne geçti ve ortağı Marcus Piggott’ın objektifine poz verdi.

İngiliz Vogue’un yayın yönetmeni Edward Enninful’dan Burberry kreatif direktörü Ricardo Tisci’ye moda dünyasının önde gelenleri de Mert Alaş’ın yer aldığı Vogue Türkiye kapağını gururla sosyal medyada paylaştı.

Ayrıca, bu özel sayıda moda tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu’ndan müzisyen Nilüfer Yanya’ya, medya sanatçısı Refik Anadol’dan kostüm tasarımcısı Sara Şensoy’a kadar alanında parlayan birbirinden genç yetenekler de var.

Haberin Devamı

Türk modasını son dönemde etkileyen 100 yeni ismin yer aldığı “Vogue Kim Kimdir” de kapsamlı bir kaynakça. Kaçırmamakta fayda var!

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR