Kadınlar kendinizi yenileyin artık

Erkeklerin bizden farklı olduğunu kabul edebilmiş kaçımız var? Bunu kabul edersek hayatın kolaylaşa-cağı aşikar. İlişkilerin, dostlukların kalitesini uzatabilmek mümkün


Demek istediğim şu ki; bizden daha basit ve düz düşündükleri kesin. Karmaşık veya anlam yükleyerek ortaya koydukları pek bir şey yok aslında. Lütfen yanlış anlaşılmasın, basite indirgeyerek söylemiyorum sadece onlar olması gerekene bizden daha yakınlar diyorum belki de. Örnek vermek gerekirse ve en bilinenden yola çıkarsak bir erkek bir kadından hoşlanmıyorsa hoşlanmıyordur, bizlerden farklı olarak bu durumu asla daha karmaşık bir hale getirmezler... Hoşlandığında veya size ulaşmak istediğinde ise ortaya koyduğu tavır özellikle günümüzde çok net. En kafası karışık addediğimizde bile durum böyledir. Görüntü ayarını tuttururlar.

Haberin Devamı

Kadınlar ne ister?
Oysa biz hanımlar için tam tersi karışık bir süreçtir bu. Umutsuzca davranışlarına anlam yükleyerek peşinden koştuğumuz kaç erkek olmuştur kimbilir. İtiraf etmek gerekirse ben çevremde bu itiş kakışın mutlu sonla bitenini hiç görmedim. Birçok kadının hayal kırıklığı olarak arşivinde sakladığı adamlar vardır ve işin acı tarafı o adamların bundan haberi bile yoktur!
Ah o kız arkadaşlar yok mu?
Bir de bizlerin değişmez çarpan faktörü kız arkadaşlarımız vardır ki aslında rollerinin öneminin farkında değillerdir... İçten içe gerçeği bilmekle beraber bizi kurduğumuz hayalin doğru olduğuna inandırırlar. Bunu kötü niyetle değil onlarda bu ekolün bir parçası oldukları için bilinçaltı yaparlar. “Ay gerçekten gördüm diyorum, sana ilgisiz gibi davranıyor ama aslında geçen gün yemekte açtığı konu düpedüz sana mesajdı.” Yalan! Öğrenin kızlar artık günümüz erkeği öyle değil, o adam çoktan bardağını alıp yanıbaşınızda bitiveriyor ve mesaj falan vermekle de zaman harcamıyor, direkt konuya giriyor, üstelik ortamın hiç önemi yok... Daha öte ve en kötüsü; “Senden iyisini mi bulacak, delirme içi gidiyor seninle olmak için ama cesaret edemiyor, sen güçlü kadınsın bu yüzden korkuyor kızım erkekler senden.” Kuyruklu yalan!! Hanımlar uyanalım artık erkeklerin seçme koşulları ve başarı sonuç yüzdeleri maalesef bizden fazla. Korktukları falan da yok, az bir yüzdesi hariç bir ilişkiden çıkıp diğerine doğrudan geçebilme yetenekleriyle bizim kadar derin sularda yüzmüyorlar. Bu kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla diye mi, yoksa erkek soyu tükenmeye başladığından mıdır bilmem ama gerçek...

Haberin Devamı

Karmaşaya yer yok
Sonuç odaklı yapılarıyla labirente bizim gibi gözü kapalı dalmıyorlar, analiz edip tepeden karar veriyorlar. Unutmayalım ki seçme hakkı verilmeyen kimse seçim yapamaz... Tüm bunlardan çıkardığım sonuç; hayat bu kadar karmaşıkken onlar, bizden öte ve önce hayatlarında daha fazla karmaşa istemediklerinin farkındalar. Yalnız yaşayan erkeklerin, yalnız yaşayan kadınlardan daha fazla kendileri ile barışık ve düzenli olduklarına dair sayısız örnek var etrafımızda. Günümüz koşullarında çözüme ulaştırılması gereken tonla konu varken bizimle alakalı konularda da çözüm odaklı yaşam artık out. Bu sebeple artık onları değiştirmeye çalışmaktansa kendimizi değiştiriyor olmanın vakti geldi de geçiyor sanırım..

Haberin Devamı