SOSYETENiN AYAKLARI ÜŞÜMEZ Mi?

Kış boyunca katıldığım her davette kendimi yabancı gibi hissettim; ortama bir türlü ‘ayak’ uyduramamamın nedeni ayaklarımın aşırı derecede üşümesi

Cumartesi akşamı bir davete gitmek üzere hazırlanırken, yine aynı endişeyi yaşadım; hangi ayakkabılarımı giymeliyim?
Genellikle şöyle bir durum yaşanıyor, bir tek ben ya çizme ya topuklu bot giyiyorum; geri kalan 250 kadın açık ayakkabı giyiyor! Birkaç defa ortama uymalıyım, yoksa ben bir hiçim dedim stiletto giydim ama gece boyu karnım ağrıdı; sıcak su koydum eve gelince de.

SOSYETENiN AYAKLARI ÜŞÜMEZ Mi

Haberin Devamı

Orası Miami
Cemiyet hayatındaki kadınların zaten incelenmeleri gerektiğini düşünüyorum, her zaman güzel, bakımlı, şık olmayı nasıl başarıyorlar ve kendi aralarında gizli bir anlaşma mı yapmışlar nasıl giyinecekleri konusunda? Bana kalırsa fena halde yanıldıkları bir konu var, US Weekly, Star, People gibi dergileri takip ediyorlar ve oradaki ünlüleri kendilerine örnek alıyorlar. Fakat o gördükleri fotoğraflarda atladıkları şey, çekim yapılan mekanların Florida, St. Barth’s, Aruba falan olması!
Kim Kardashian diyelim mavi, dar, parlak ve askılı bir elbise giymiş, ayağında da altın renkli bantlı bu yılın gözde Jimmy Choo modeli var. Hemen aynı kıyafet satın alınıyor, getirtiliyor ve haftası dolmadan giyiliyor ama göz ardı edilen fotoğrafın nerede çekildiği. Kim Kardashian kardeşimiz Miami’deki butiği Dash için bir parti vermiş ve mavi elbiseyi orada giymiş. Şu sıradalar Miami 25 derecelerde, gayet normal yani. Anormal olan İstanbul henüz 5 dereceyken gece ayazında karın ağrısı çekmek.
Ancak gözlemlerime dayanarak söylüyorum, cemiyet hayatındaki hanımların ayakları üşümüyor. Sigara içmek ya da havalanmak için dışarı çıkıyorlar ve omuzlarına şal bile almıyorlar, hepsi bu kadar ateşli olabilir mi? Ben o ayakkabılarla beş dakika sokakta kalsam parmaklarım mosmor olur; sırtım tutulur, hapşırmaya başlarım.

Formülü buldum!
Nitekim geçen cumartesi günü katıldığım davete siyah yünlü bir elbise ve kalın çorap giyerek gittim, elbette kapalı ayakkabılarla beraber. Bilin bakalım diğer hanımlar nasıldı?
Az sonra kumsalda verilecek partiye katılmak üzere gelmişler gibi, ateşli, cömert, seksi ve baştan çıkarıcı!
Bunu yakın dostlarıma sormalı ve artık bir çözüm bulmalıyım; olmuyor çünkü. Kendimi nine gibi hissediyorum ki asla istemediğim bir hissiyattır kendisi. Ateşim dışıma vursun benim de!
Acaba ayaklara sürülen ve üşümemeyi sağlayan bir krem var mı, aman Allahım yoksa ayaklarına botoks mu yaptırıyorlar? Buldum, buldum, buldum!

Haberin Devamı