Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

GÜNEYDEKi iSTANBULLULAR



İstanbul’daki yazlık mekanlar kısıtlı olunca birçok marka güneye akın etmeye başladı. Uzun yıllarda güneye inmeyen İstanbul’un ünlü markaları bu yaz topyekün tatilcileri eğlendirecek

İstanbul’un yaz eğlencesi geçen hafta Sortie’nin de açılmasıyla başlamış oldu. Yaz eğlencesi başlamasına başladı ama İstanbul’da hava öyle bir buz kesti ki, hani neredeyse kar havasına büründü. Geçen hafta yazın sadece adı vardı kendisi değil. Sortie’nin açılış gecesi şahaneydi. Teknolojiyle eğlencenin nasıl birleştiğine Sortie’nin açılış gecesinde şahit oldum. Transparan led ekranı ilk kez Sortie’de gördüm. Deniz kıyısına yerleştirilen siyah ince metalleri kimsecikler anlamadı ta ki açılana kadar. Meğer led tv’miymiş. Arkasında koca Sortie, gökkuşağı rengine büründü. Mekan bir anda mavi, yeşil kırmızı oldu. Ardından Sortie’de mükemmel bir ışık şovuna şahit olduk. Eskiden havai fişeklerle ışık şovu yapılırdı. Artık mekanlar teknolojiyle misafirlerini büyülüyor. Favori mekanları açıldıktan sonra Boğaz’a bu yaz yeni bir konuk geliyor.

Haberin Devamı



ÜNLÜ iŞLETMECiLER NERELERDE?


En geç olanından başlayalım, Erkan Ünal yıllardır Reina’da müdürlük yapıyordu. Sonunda kendi ayakları üzerinde durmaya karar verdi. Haziranın ilk haftasında Yalıkavak’ta Serdar Bilgili’nin yeni sitesinin hemen yanında Mumm adında bir mekan açıyor. Mumm hem beach, hem restoran, hem de gece kulübü olarak hizmet verecek. Bakalım Erkan Ünal’ın bu ilk deneyimi nasıl olacak. Bekleyip göreceğiz.


SESS 1 HAZiRAN’DA AÇILIYOR


Geçen haftalar Sess’in Blackk’in üst katına açılacağını söylemiştim. Sess 1 Haziran’da Boğaz’a inecek. Bu arada Sess Boğaz’a gelmeye karar verince, Bodrum’a gitmekten vazgeçti. İyi de oldu. Bodrum’da et servisi yapan bir restoranın terasında Sess zaten olmazdı.


DUAYENLER NERELERi TERCiH ETTi

Eğlence dünyasının iki önemli ismi Erol Kaynar ve Metin Fadıllıoğlu Türkbükü’nü tercih etti. 30 yıldır eğlence sektöründe olan Erol Kaynar’ın şirketi Eksen Group, Türkbükü Kuum Otel’in tüm yiyecek içecek işini üstlendi. Haziran ayının ilk haftasında Kuum Eksen haliyle görücüye çıkacak. Erol Kaynar, İstanbul’daki iki markasını da Türkbükü’ne taşıyor. Kuum’da Nişantaşı’ndaki Cento Per Cento’nun gerçek İtalyan lezzetlerini servis edecek. Akaretler’deki Kalamata Meyhane’yse deniz ürünleriyle mönüsüyle hizmet verecek. Tabii bir gece kulübü
olacak.
Fadıllıoğlu Maki Otel’de
Ulus 29, geçen yaz Türkbükü’nde bu yazsa yerini değiştirerek Maki Otel’e geldi. 29, Türkbükü’nde gündüz beach gece restoran ve gece kulübü olarak hizmet verecek.
My Pavyon ve Piyasa
My Pavyon ve Piyasa haziranın ikinci yarısından itibaren eski Güverte’nin yerinde olacak. My Pavyon’da Cenk Eren sahneye çıkacak. Piyasa’ysa sadece Türkçe müzikle Türkbükü’ndeki tatilcileri eğlendirecek.
Emre Ergani Çeşme’de
Emre Ergani, bu yaz Çeşme’de üç mekanla olacak. Nişantaşı’nın müdavim barlarından Biber bunlardan biri. 7801 Beach, geçen yaz 7800 Oteli’nin bünyesinde hizmet veriyordu. Bu yaz yine aynı yerinde hizmet verecek. Ayrıca Ergani bu yaz Seaside Beach’i alarak burada yepyeni bir konseptle Çeşmelilerin karşısına çıkacak.



CIPRIANI VE BILLIONAIRE YALIKAVAK’TA


Cipriani ve Billionaire önce İstanbul’a geldi. Bu yazsa Yalıkkavak Marina’da 20 bin metrekarelik bir alanda haziran ayının ilk haftasında açılacak. Marina’da Cipriani yemeğiyle, Billonaire hem beach’i hem de kulübüyle Bodrum’a renk katmaya hazırlanıyor.