Fatih Tanfer

Fatih Tanfer

fatihtanfer@mynet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Milliyet Ege’nin 25’inci yaşını kutlamasının büyük mutluluğunu yaşıyorum.
Pandemi öncesinde haftanın belli günlerinde Bülent Buda abimle gazetemize gelir, toplantı odasında Spor Müdürümüz Mehmet Demirtaş ile birlikte her hafta yayınlanan 90+3 köşemizi hazırlar, gündemi tartışırdık.
Bu süreçte haberleri etik ve tarafsız bir şekilde yazıp okuyucuya sunmak adına zamana karşı yarışan meslek profesyonelleri gazeteci arkadaşlarımı, büyük gurur ve mutluluk ile hep izledim.
Milliyet Ege’nin yeni yaşını kutladığı bu sürede Hamdi Türkmen abimle başladığım ve 10 yıldır süren spor yazarlığı görevimi icra ederken büyük keyif alıyorum.
Kararlı, iradeli ve gönlünü profesyonelliğin önünde tutan gerçek gazetecilerin ne kadar güzel işlere imza attığını gördüm.
Onların en önemli felsefeleri dürüst ve adil olmalarıydı.
Belki kişiler değişti ancak bu felsefe hiç değişmedi.
Takım ruhu ve ekip çalışmasıyla sorumlu yayıncılık anlayışının güzel örneklerini görüyorum.
Milliyet Ege’de çalışan fedakar arkadaş-larımın en büyük özelliği, samimi ve içten olmalarının yanında, zaman kavramlarının olmaması.
Toplumda hiç kimsenin hiç kimseyi beğenmediği ve insanları memnun etmenin çok zor olduğu bir dönem yaşıyoruz.
Buna rağmen gazeteci dostlarımın başarılarının anahtarı olan dürüstlük ve sadakat ilkeleri öne çıkınca, MİLLİYET “Basında Güven” anlayışı oluşuyor.
25’inci yaşını kutlayan Milliyet Ege’nin Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır liderliğinde birbirinden kıymetli çalışma arkadaşlarıyla beraber konuları, açık ve sorgulayan bir dille ele alıyorlar.
Ön yargısız ve samimiler.
Etik değer ve ilkelere bağlılar.
Şahsım adına Milliyet Ege mensubu gazeteci arkadaşlarımla gurur duyuyorum.
Nice yıllara…