Fatih Tanfer

Fatih Tanfer

fatihtanfer@mynet.com

Tüm Yazıları

Altınordu tehlike bölgesinden uzaklaşmak isteyen tecrübeli oyunculardan kurulu Şanlıurfaspor karşısında her zamanki gibi disiplinli bir oyun tarzını benimsedi. Formunu üst düzeye taşıyan kaleci Erce, defansın merkezinde Sinan ve Yusuf Abdioğlu hatasız oynadılar.

Savunma ve orta alandaki yardımlaşma hucumda yoktu. Bekler hucuma çıkamadı, santrfor Fatih, Urfa defansının arasında sıkıştı ve etkisizdi. Çıkarken yaptıkları top kayıpları, kalesinde yine tehlikeler yarattı.

Urfaspor’da Atiemwen, tek başına Altınordu’yu zorladı. Altınordu 2. yarıya Arif’i oyunu alarak başiladı. Mücadele gücünü artırdı, orta alanda daha iyi pas yaptı. Kısacası, bambaşka bir Altınordu, yani bildiğimiz bir Altınordu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Hücumda, başta Erdoğan’ın etkili oyunu eklendi. Attığı golle de fark yaratan oyuncu oldu. Dakikalar ilerledikçe heyecanla birlikte sahada gerginlikte arttı. Ancak, Altınordu orta alanın merkezinde sayısal üstünlüğü sağlayıp, Urfa’nın pas yapmasına müsade etmedi ve iyi kontraataklar yapıp, bunun sonuncunda da kazandıyı penaltıyı Fatih gole çevirip, güçlü ve can derdindeki rakibinden 3 puanı alıp, Play Off şansını sürdürdü.

Tebrikler Altınordu ve Hüseyin Hoca. Bir teknik adamın bir takıma nasıl olumlu kimlik kazandırdıgını ve iyi bir takım yarattıgını hep birlikte gördük.