Gonca Kocabaş

Gonca Kocabaş

gonca.kocabas@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İş çıkışı nereye gitsek

Bir haftayı daha neredeyse bitirmek üzereyiz. Uzun zamandır ev ve iş arasında mekik dokuduğumuzu fark edince biz de attık kendimizi dışarı. Evet hava soğuk ve yağmurlu olabilir ama bu bizi durdurabilir mi? Elbette hayır diyenlerdenseniz o zaman koşun Cihangir'e gidiyoruz. Bir kaç gün önce bulduğumuz butik kahvecilerden rastgele biri için yollara düşüyoruz. Ne için? Farklı bir tat uğruna, Sonuç? Pek iç açıcı değil:)

Peki ama nasıl gidilir Cihangir'e?

Metrodan Taksim'de indikten sonra İstiklal'e girmeden Sıra Selviler'den buraya ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

İş çıkışı nereye gitsek
İş çıkışı nereye gitsek

Bizim listeden seçtiğimiz yer Brew Lab isminde sevimli bir kahve dükkanıydı. Ortamı oldukça rahat ve müzikler çok keyifli. Pek çok çeşit kahve bulunuyor burada. Tuzlu Karamelli ve Flat White isminde iki kahvesini deneme şansımız oldu bizim. Tuzlu Karamelli de ne öyle diyebilirsiniz ki çok haklısınız, ismi zaten evet ben farklıyım diyor ama, biz ısrarla denemek istedik. Ve anladık ki, tereyağ ve karamel kahve için pek bizlik değil:)

İş çıkışı nereye gitsek

Ve işte o meşhur Tuzlu Karamelli

İş çıkışı nereye gitsek

Flat White, sütlü filtre kahveye çok benziyor. Tamam kahve seçimi konusunda biz çok başarılı olamamış olabiliriz ama yine de sadece müzikleri için bile gidilir.Eğer buraya hiç gitmediyseniz iş çıkışı gidilebilecek güzel mekanlardan biri. Organize olun hadi:)